Ohropax Soft - 5 pár Habfüldugók

Kód: 162HU
1 750 Ft 1 446 Ft ÁFA nélkül 175 Ft / 1 db
RAKTÁRON (>10 db)
Várható kézbesítés:
18.6.2024
Szállítási lehetőségek
  • 10 darab (5 pár)
  • puha és anatómiailag formált
  • speciális bőrbarát hab
  • diszkrét bézs színű
  • ideális munkához, olvasáshoz, barkácsoláshoz vagy zenéhez

Részletes információ

Ingyenes szállítás
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30000 forint feletti vásárlás esetén
Minden raktáron lévő terméket
MINDEN RAKTÁRON LÉVŐ TERMÉKET
24 órán belül elküldünk
Szakértők a hallásvédelemben
SZAKÉRTŐK
a hallásvédelemben
Tanácstalan, mit vásároljon?
TANÁCSTALAN, MIT VÁSÁROLJON?
Írjon nekünk!

Termék részletes leírása

Tapasztald meg az Ohropax Soft füldugóknak köszönhetően az egyedülálló jó közérzetét, és menekülj a kényelmesen pihenés világába.

Az Ohropax Soft puha, anatómiailag kialakított dugók speciális bőrbarát habból. Diszkrét színük van, aminek köszönhetően gyakorlatilag láthatatlanok. Finoman benyúlnak a hallójáratba, és kényelmes és megbízható hallásvédelmet biztosítanak.

Ez a termék nemcsak napról napra bizonyítja értékét, hogy megfelel a magas zajszinthez kapcsolódó szigorú biztonsági és egészségügyi követelményeknek, hanem a magánéletben a nyugalom luxus oázisát is biztosítja viselőinek.

Ohropax Soft 5 párů Špunty do uší jeden pár Earplugs cz

Az Ohropax Soft alkalmazások széles skálájával rendelkezik. Például munkahelyen, ha az olvasásra szeretne koncentrálni, barkácsolóknak, vagy ha hangos zenének teszi ki magát.

Mivel a hangszigetelési görbe viszonylag lineáris a teljes frekvenciatartományban, a hangérzékelés szinte változatlan marad. Ami különösen előnyös, ha a zene élvezetéről van szó.

 

Használata 

Ohropax Soft 5 párů Špunty do uší krok 1 srolovat Earplugs cz 1. Tiszta ujjakkal formázz keskeny hengert a füldugóból! 

Ohropax Soft 5 párů Špunty do uší krok 2 strčit do ucha Earplugs cz 2. Egyik kezével húzd kissé felfelé a füled, a másikkal pedig illeszd be mélyen a fülcsatornába a feltekert dugót!

Ohropax Soft 5 párů Špunty do uší krok 3 počkat Earplugs cz 3. Ujjával rögzítsd a dugót a helyén, amíg ki nem nyílik és kényelmes helyzetben marad.

 

Hangszigetelés az EN 24869-1 norma szerint 

Ohropax Soft 5 párů Špunty do uší tabulka utlumení Earplugs cz

Az Ohropax Soft magas hangszigetelési értékekkel rendelkezik a teljes frekvenciasávban.

 

Az Ohropax Soft használata 

Magánhasználatra

Ha szabadidődben gyakran vagy kitéve zajnak, vagy egyszerűen csak egy kis nyugalomra és nyugalomra vágyik, az Ohropax Soft ideális az Ön számára.

Többek között érdekes előnyt kínál a zene szerelmeseinek, köszönhetően annak, hogy a hangszigetelés viszonylag lineáris, és nagyon csekély hatással van a hangélményre.

 

Egy munkahelyen

A jogszabály előírja, hogy azokon a területeken, ahol a zaj meghaladja a 85 dB-t, zajvédelmet kell viselni. Az Ohropax Soft sokféle alkalmazásra alkalmas ezeken a területeken és nagy irodákban.

Ezek a füldugók nem okoznak izzadást vagy nyomást a fülcimpákra, mint a fülvédők esetében. A szemüveget viselők gond nélkül viselhetik ezeket a dugókat.

A dugók védősisakokkal, védőszemüvegekkel és kagylóvédőkkel kombinálhatók. A beszélgetések és a figyelmeztető jelzések továbbra is hallhatók, mivel a dugók elszigetelik a hangot, de nem kapcsolják ki teljesen.

 

Tolerancia 

Az Ohropax Soft nagyon elfogadhatónak tekinthető. Nem tartalmaznak olyan összetevőket, amelyekről ismert, hogy allergiát okoznának. A füldugó viselése néha megszokást igényelhet. Ezért javasoljuk, hogy fokozatosan növeld a viselési időt. Ritka esetekben hallhatod saját szívverésed, amikor füldugót viselsz. Ez a hatás általában egy rövid alkalmazkodási időszak után megszűnik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Füldugók zaj ellen
Súly: 0.025 kg
Anyag: Hab
Lamellás: Nem
Márka: Ohropax
Méret: Standard
Párok száma: 5
SNR (zajcsillapítás): 32dB
Szín: Bézs
Típus: Többféle felhasználás
Tok: Műanyag dobozka
Zsinór: Nem

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: