Ohropax Classic - 2 pár Viasz füldugók

Kód: 173-2HU
960 Ft 793 Ft ÁFA nélkül 240 Ft / 1 db
RAKTÁRON (>10 db)
Várható kézbesítés:
26.7.2024
Szállítási lehetőségek
  • 4 darab (2 pár)
  • vatta, vazelin és paraffin keveréke 
  • extra kényelmes 
  • ideális alváshoz, meditációhoz, olvasáshoz vagy munkához
  • alkalmas nedvességgel vagy széllel szembeni védelemben 
  • nyomásérzet nélkül 

Részletes információ

Ingyenes szállítás
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30000 forint feletti vásárlás esetén
Minden raktáron lévő terméket
MINDEN RAKTÁRON LÉVŐ TERMÉKET
24 órán belül elküldünk
Szakértők a hallásvédelemben
SZAKÉRTŐK
a hallásvédelemben
Tanácstalan, mit vásároljon?
TANÁCSTALAN, MIT VÁSÁROLJON?
Írjon nekünk!

Termék részletes leírása

Az Ohropax Classic viaszfüldugók zajtól sújtott emberek millióinak biztosítanak békét és kényelmet modern időnkben. Emellett a gyártó legsikeresebb terméke is. 

Az Ohropax Classic egy bevált termék zajvédelmi célokra, melyet 1907 óta gyártanak. Egyedülálló összetétele, mely vazelinbe és paraffinba mártott vattából készül, olyannyira megállta a helyét, hogy alig változott a kezdetektől. 

Az Ohropax sikere a 20. század elején, Németország fővárosában-Berlinben kezdődött. Akkoriban a felhajtás, végtelen zaj szinonimája volt ,és egyben belépés egy új, hektikus korszakba. Pontosan itt történt, hogy a találékony patikus, Maximilian Negwer piacra dobta saját viasz alapú hangizoláló golyócskáit, mely azidőben egyedülálló volt. Homérosz híres Odüsszeusz-ábrázolása ihlette, melyben a főhős betömte a tengerészek fülét méhviasszal, hogy az megvédje őket a szirének halálos énekétől. Negwer az Ohropax formájában szó szerint megalkotta saját klasszikusát, mely a csend és nyugalom luxusát nyújtja használóinak, egészen a mai napig. 

Ohropax Classic 6 párů špunty do uší jeden pár vzhled Earplugs cz

Az Ohropax Classic viselése rendkívül kényelmes, ennek köszönhetően zavartalan alvást is biztosítanak. Emellett alkalmasak teljes relaxációhoz, olvasáshoz, meditációs gyakorlatok vagy bármilyen munka végzése közbem, mely koncentrációt igényel, barkácsoláshoz vagy hangos zene ellen. Tömítésének köszönhetően kiváló védelmet nyújtanak nedvességgel vagy széllel szemben is. 

A diszkrét testszínű füldugó alakítható úgy, hogy minden fülbe illeszkedjen, így lényegesen csökkentse az intezív zajkitettség negatív hatásait. A tény, hogy a lágy és bőrkímélő anyag minden fülbe gond nélkül beilleszthető egyben azt is jelenti, hogy a füldugók rendkívül kényelmesek és nem váltanak ki nyomásérzetet.

 

Használata 

Ohropax Classic špunty do uší krok 1 zbav se Earplugs cz 1. Használat előtt távolítsd el a vattát tiszta ujjakkal! Ha kisebbre szeretnéd formázni a füldugót, szakíts le a viaszból tetszőleges darabot! A korábban eltávolított anyagot már ne használd! 

Ohropax Classic špunty do uší krok 2 zformuj Earplugs cz 2. A füldugót enyhén dörzsöld meg, míg meg nem lágyul, majd formázd sima, megfelelő nagyságú labdácskává, mely könnyedén illeszkedik a hallójáratodba, miközben tömít is. Ne nyomd túl mélyre a füldugót! 

Ohropax Classic špunty do uší krok 3 zastrč Earplugs cz 3. Ha már nem használod a füldugót, óvatosan távolítsd el, kizárólag ujjaid használatával! A füldugó könnyebben kijön, ha enyhe nyomást fejtünk ki a fülcimpa hátsó oldalára! Na használd semmilyen kemény vagy hegyes tárgyat a füldugó eltávolítására!

Hangizoláció az EN 24869-1 normával összhangban

Ohropax Classic 6 párů špunty do uší zvuková izolace Earplugs cz

OHROPAX Classic a magas hangokat a teljes frekvenciatartományban izolálja. 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Füldugók zaj ellen
Súly: 0.04 kg
Anyag: Viasz
Lamellás: Nem
Márka: Ohropax
Méret: Standard
Párok száma: 2
SNR (zajcsillapítás): 27dB
Szín: Bézs
Típus: Többféle felhasználás
Tok: Nem
Zsinór: Nem

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: