Ohropax Classic - 6 pár Viasz füldugók

Kód: 174
2 205 Ft 1 822 Ft ÁFA nélkül 184 Ft / 1 db
RAKTÁRON (>10 db)
Várható kézbesítés:
6.10.2023
Szállítási lehetőségek
  • 12 darab (6 pár)
  • vatta, vazelin és paraffin keveréke 
  • extra kényelmes 
  • ideális alváshoz, meditációhoz, olvasáshoz vagy munkához
  • alkalmas nedvességgel vagy széllel szembeni védelemben 
  • nyomásérzet nélkül 

Részletes információ

90 000+
90 000+
Partner-átvevőhelyek száma
Küldés 24 órán
Küldés 24 órán
belül hétköznapokon
Minden van raktáron
Minden van raktáron
Postaköltség 1200 Ft-tól
Postaköltség 1200 Ft-tól
az átvevőhelyre

Termék részletes leírása

Az Ohropax Classic 12 darabos viaszfüldugók zajtól sújtott emberek millióinak biztosítanak békét és kényelmet modern időnkben. Emellett a gyártó legsikeresebb terméke is. 

Az Ohropax Classic egy bevált termék zajvédelmi célokra, melyet 1907 óta gyártanak. Egyedülálló összetétele, mely vazelinbe és paraffinba mártott vattából készül, olyannyira megállta a helyét, hogy alig változott a kezdetektől. 

Az Ohropax sikere a 20. század elején, Németország fővárosában-Berlinben kezdődött. Akkoriban a felhajtás, végtelen zaj szinonimája volt ,és egyben belépés egy új, hektikus korszakba. Pontosan itt történt, hogy a találékony patikus, Maximilian Negwer piacra dobta saját viasz alapú hangizoláló golyócskáit, mely azidőben egyedülálló volt. Homérosz híres Odüsszeusz-ábrázolása ihlette, melyben a főhős betömte a tengerészek fülét méhviasszal, hogy az megvédje őket a szirének halálos énekétől. Negwer az Ohropax formájában szó szerint megalkotta saját klasszikusát, mely a csend és nyugalom luxusát nyújtja használóinak, egészen a mai napig. 

Ohropax Classic 6 párů špunty do uší jeden pár vzhled Earplugs cz

Az Ohropax Classic viselése rendkívül kényelmes, ennek köszönhetően zavartalan alvást is biztosítanak. Emellett alkalmasak teljes relaxációhoz, olvasáshoz, meditációs gyakorlatok vagy bármilyen munka végzése közbem, mely koncentrációt igényel, barkácsoláshoz vagy hangos zene ellen. Tömítésének köszönhetően kiváló védelmet nyújtanak nedvességgel vagy széllel szemben is. 

A diszkrét testszínű füldugó alakítható úgy, hogy minden fülbe illeszkedjen, így lényegesen csökkentse az intezív zajkitettség negatív hatásait. A tény, hogy a lágy és bőrkímélő anyag minden fülbe gond nélkül beilleszthető egyben azt is jelenti, hogy a füldugók rendkívül kényelmesek és nem váltanak ki nyomásérzetet.

 

Használata 

Ohropax Classic špunty do uší krok 1 zbav se Earplugs cz 1. Használat előtt távolítsd el a vattát tiszta ujjakkal! Ha kisebbre szeretnéd formázni a füldugót, szakíts le a viaszból tetszőleges darabot! A korábban eltávolított anyagot már ne használd! 

Ohropax Classic špunty do uší krok 2 zformuj Earplugs cz 2. A füldugót enyhén dörzsöld meg, míg meg nem lágyul, majd formázd sima, megfelelő nagyságú labdácskává, mely könnyedén illeszkedik a hallójáratodba, miközben tömít is. Ne nyomd túl mélyre a füldugót! 

Ohropax Classic špunty do uší krok 3 zastrč Earplugs cz 3. Ha már nem használod a füldugót, óvatosan távolítsd el, kizárólag ujjaid használatával! A füldugó könnyebben kijön, ha enyhe nyomást fejtünk ki a fülcimpa hátsó oldalára! Na használd semmilyen kemény vagy hegyes tárgyat a füldugó eltávolítására!

Hangizoláció az EN 24869-1 normával összhangban

Ohropax Classic 6 párů špunty do uší zvuková izolace Earplugs cz

OHROPAX Classic a magas hangokat a teljes frekvenciatartományban izolálja. 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Zajszűrő füldugók
Súly: 0.04 kg
Anyag: Viasz
Lamellás: Nem
Méret: Standard
Párok száma: 6
SNR (zajcsillapítás): 27dB
Szín: Bézs
Típus: Többféle felhasználás
Tok: Műanyag dobozka
Zsinór: Nem
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
EJ Szerző | 2.5.2023
Nagyon elégedett vagyok vele! Könnyű használni és melegen tartja a fülemet! Mivel kicsi a hallójáratom így nehezen találtam olyan füldugót amit tudtam is használni! Most megtaláltam! Szuper!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: