Aurecon fülspray 50 ml

Kód: 429
2 900 Ft 2 397 Ft ÁFA nélkül 5 800 Ft / 100 ml
RAKTÁRON (>10 db)
Várható kézbesítés:
23.4.2024
Szállítási lehetőségek
 • feloldja a fülzsírt 
 • csökkenti a felhalmozódott fülzsír mennyiségét 
 • nem irritálja a dobhártyát
 • gyengéd, biztonságos eszköze a fülhigiénia fenntartásának
 • megelőzi a külsőfül-gyulladást 

Részletes információ

Ingyenes szállítás
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30000 forint feletti vásárlás esetén
Minden raktáron lévő terméket
MINDEN RAKTÁRON LÉVŐ TERMÉKET
24 órán belül elküldünk
Szakértők a hallásvédelemben
SZAKÉRTŐK
a hallásvédelemben
Tanácstalan, mit vásároljon?
TANÁCSTALAN, MIT VÁSÁROLJON?
Írjon nekünk!

Termék részletes leírása

AURECON fülspray - Holt-tengeri oldat Aloe vera kivonattal egy természetes, nem agresszív ionos oldat, amely lebontja a fülzsírt anélkül, hogy irritálná a dobhártyát vagy a külső hallójáratot. Kifejezetten az általános higiéniára készült, és megelőzi a hallójárat fülzsíros eltömődését, csökkenti a túlzott fülzsír mennyiségét. Az AURECON fülspray tengeri eredetű aktív nyomelemeket, Aloe Vera kivonatot tartalmaz és a sziklarózsa jótékony hatásának köszönhetően segíthet a fül fájdalmán és gyulladásán. Az AURECON fülspray egy gyengéd, biztonságos és hatékony megoldás a fülhigiéniára.

A fülzsír egy nagyon sűrű fiziológiás anyag, amelyet a faggyúmirigyek választanak ki a külső hallójárat teljes hosszában. Normál körülmények között a fülzsír védi a hallójáratokat a különféle fertőzések ellen, és a fülzsír a belső hallójárat külső oldalán terjed. Azokban az esetekben, amikor túl sok faggyú képződik, vagy ha nincs megfelelő higiénia, nagy mennyiségű faggyú képződhet, amely így felhalmozódik, amit fülzsír dugónak nevezünk. Ez a dugó károsíthatja a fülét, viszketést, fülzúgást és halláscsökkenést okozhat. Abban az esetben, ha túl sok fülzsír képződik, a külső hallójárat rendszeres higiéniáját nem agresszív eszközökkel kell betartani.

 A külső fül nem megfelelő higiéniája a hallójárat átjárhatóságának romlásához vezethet. Az eredmény nemcsak a hangátvitel csökkenése lehet, hanem a mikroorganizmusok számára kedvező feltételek kialakulása is, amelyek súlyos következményekkel járó egészségügyi problémák forrásai.

 

A termék használata a következő esetekben javasolt

 • vattacsomók használatát helyettesíti. Nem megfelelő használat esetén a fül megsérülhet, és a fülzsír felhalmozódhat a külső hallójárat hátterében, ami fülzsír elzáródást eredményezhet.
 • Megelőzésként szolgál a külső fülszag ellen, a fülzsír medencevízbe áztatása miatt.
 • A termék minden korosztálynak szól, különösen az időseknek, ami kialakul, pl. száraz fülzsír.
 • A termék alkalmas hallókészüléket viselőknek, poros környezetben dolgozóknak, különböző légköri nyomásváltozásoknak kitett személyeknek (búvárok, hegymászók, repülőn dolgozók vagy utazók). 

 

Használati útmutató

 • helyezd be az AURECON fülspray applikátort a fülbe, és fecskendezz be 1-2 injekciót minden fülnyílásba, naponta 1-2 alkalommal, tartsd az injektort, amikor az a fülbe kerül.
 • döntsd kissé oldalra a fejed, hogy a folyadék a füledbe áramoljon!
 • szükség esetén ismételjd meg az alkalmazást!
 • minden használat után öblítsd le a tartozékot langyos vízzel!

 

Csomagolás

Szórófejes üvegcse, 50 ml

 

Figyelmeztetés 

Az AURECON fülspray - Holt-tengeri oldat Aloe vera kivonattal kellemes felvitele érdekében szobahőmérsékleten kell tárolni és használni. A termék rendszeres tisztításra szolgál, nem kezelésre! Ne használd hallásbetegség, dobhártya perforáció esetén, vagy ha idegen test van a fülben! Ne helyezd túl mélyen a fülébe a tartozékot, nehogy megsérüljön vagy irritáljon! Idősek vagy kevésbé mozgékony emberek számára ajánlott  a termék egy másik személy felügyelete mellett. Az egyéb elszíneződéseket és finom lerakódásokat a termékben lévő növényi összetevők okozzák, és semmilyen módon nem befolyásolják a termék minőségét.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fülspray-ek
Súly: 0.08 kg
Ajánlott: Felnőtteknek
Márka: Herb-Pharma
Tartalom: 50ml
Összetétel: Aqua, Maria Sal, Sempervivum tectorum extract, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhelxylglycerin, Aloe barbadensis extract, Benzalkonium chloride

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Herb Pharm

Společnost Herb-Pharma AG je výrobcem a dodavatelem výrobků ze Švýcarska v oblasti zdravotních pomůcek, výživových doplňků a speciální kosmetiky.

Firma byla založena v druhé polovině roku 1992, od kdy se datuje zahájení aktivit společnosti v segmentu farmaceutických a parafarmaceutických výrobků. Firma prošla obdobím rychlého a stabilního růstu, díky kterému dnes zaujímá na domácím trhu ve všech svých zájmových oblastech přední postavení s významnými tržními podíly.

S rozvojem firmy souvisí i její úspěšné pronikání na zahraničních trzích, především na Slovensku, v České Republice, v Polsku a v Maďarsku.