Aurecon Fülspray Junior 30 ml

Kód: 430
2 540 Ft 2 099 Ft ÁFA nélkül 8 467 Ft / 100 ml
RAKTÁRON (10 db)
Várható kézbesítés:
28.5.2024
Szállítási lehetőségek
 • megőrzi a fül egészségét
 • csökkenti a gyulladás lehetőségének kialakulását 
 • lágyítja és feloldja a fülzsírt
 • gyerekeknek 3 éves kortól

Részletes információ

Ingyenes szállítás
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30000 forint feletti vásárlás esetén
Minden raktáron lévő terméket
MINDEN RAKTÁRON LÉVŐ TERMÉKET
24 órán belül elküldünk
Szakértők a hallásvédelemben
SZAKÉRTŐK
a hallásvédelemben
Tanácstalan, mit vásároljon?
TANÁCSTALAN, MIT VÁSÁROLJON?
Írjon nekünk!

Termék részletes leírása

Az Aurecon Junior fülspray egy természetes növényi kivonatokat tartalmazó készítmény, melynek hatását sok generáció évszázados tapasztalata tesztelte. Ez az egyedülálló gyógynövény-kombináció jótékony hatással van a fül egészségére és csökkenti a gyulladások lehetőségét. Az Aurecon Junior fülspray ezenkívül hígítja és feloldja a fülzsírt, és természetes módon segít eltávolítani. Nagyon kíméletes módon távolítja el a felesleges zsírt, port és egyéb szennyeződéseket, és megakadályozza a füldugulás kialakulását.

 A külső fül nem megfelelő higiéniája a hallójárat átjárhatóságának romlásához vezethet. Az eredmény nemcsak a hangátvitel csökkenése lehet, hanem a mikroorganizmusok számára kedvező feltételek kialakulása is, amelyek súlyos következményekkel járó egészségügyi problémák forrásai.

 A fülzsírt a faggyúmirigyek választják ki a külső hallójárat teljes hosszában, és nagyon sűrű. Normál körülmények között a hallójárat külső oldalán terjed, és védi a hallójáratokat a különféle fertőzésekkel szemben. Ha nagy mennyiségű fülzsír képződik, vagy ha a higiéniai ellátás nem megfelelő, felhalmozódhat a hallójáratban, és dugót képezhet a fülzsírból. Ez a dugó károsíthatja a fület, viszketést, fülzúgást és halláscsökkenést okozhat. Ilyenkor rendszeres gondozásáról gondoskodni kell nem agresszív eszközök segítségével.

 

A termék használata a következő esetekben javasolt

 • csökkenti a középfülgyulladás és a rhinitis lehetőségét
 • helyettesíti a vattacsomók használatát, mivel helytelen használatuk károsíthatja a fület és a fülzsír felhalmozódását okozhatja a külső hallójárat hátterében
 • Megelőzésként szolgál a külső füll kellemetlen szagának megelőzésére, a fülzsír medencevízzel való átitatása következtében
 • A terméket 3 éves kortól gyermekeknek ajánlják, különösen azoknak, akiknél úgynevezett száraz fülzsír alakul ki

 

Használati útmutató

 • távolítsd el az áttetsző fedelet!
 • forgasd el az applikátor fúvókáját függőlegesből vízszintes helyzetbe!
 • helyezd be az Aurecon fülspray applikátort a fülébe, és fecskendezz be 1-2 injekciót minden lyukba, naponta 1-2 alkalommal, az injektort tartva, amikor belép a fülbe.
 • döntsd kissé oldalra a fejét, hogy a folyadék a fülbe áramoljon!
 • szükség esetén ismételd meg az alkalmazást!
 • minden használat után öblítsd le a tartozékot langyos vízzel!

 

Csomagolás

30 ml

 

Tárolása

Az eredeti csomagolásban, szobahőmérsékleten tárolandó. A dobozon feltüntetett lejárati idő után ne használd fel a spray-t! Tartsd távol gyermekektől!

 

Figyelmeztetés

Az Aurecon Ear Ear Spray Junior kellemes felvitele érdekében szobahőmérsékleten kell tárolni és használni. A termék rendszeres higiénia fenntartására szolgál, nem kezelésre! Ne használd hallásbetegség, dobhártya perforáció esetén, vagy ha idegen test van a fülben! Ne helyezd túl mélyen a fülébe a tartozékot, nehogy megsérüljön vagy irritáljon! A termék egyéb elszíneződését és finom lerakódásait a termékben lévő növényi összetevők okozzák, és semmilyen módon nem befolyásolják a termék minőségét. Kerüld a szembe jutást!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fülspray-ek
Súly: 0.057 kg
Ajánlott: Gyermekeknek
Márka: Herb-Pharma
Tartalom: 30ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Herb Pharm

Společnost Herb-Pharma AG je výrobcem a dodavatelem výrobků ze Švýcarska v oblasti zdravotních pomůcek, výživových doplňků a speciální kosmetiky.

Firma byla založena v druhé polovině roku 1992, od kdy se datuje zahájení aktivit společnosti v segmentu farmaceutických a parafarmaceutických výrobků. Firma prošla obdobím rychlého a stabilního růstu, díky kterému dnes zaujímá na domácím trhu ve všech svých zájmových oblastech přední postavení s významnými tržními podíly.

S rozvojem firmy souvisí i její úspěšné pronikání na zahraničních trzích, především na Slovensku, v České Republice, v Polsku a v Maďarsku.