Aurecon Fülspray Junior 30 ml

Kód: 430
2 540 Ft 2 099 Ft ÁFA nélkül 8 467 Ft / 100 ml
RAKTÁRON (>10 db)
Várható kézbesítés:
14.12.2023
Szállítási lehetőségek
 • megőrzi a fül egészségét
 • csökkenti a gyulladás lehetőségének kialakulását 
 • lágyítja és feloldja a fülzsírt
 • gyerekeknek 3 éves kortól

Részletes információ

90 000+
90 000+
Partner-átvevőhelyek száma
Küldés 24 órán
Küldés 24 órán
belül hétköznapokon
Minden van raktáron
Minden van raktáron
Postaköltség 1200 Ft-tól
Postaköltség 1200 Ft-tól
az átvevőhelyre

Termék részletes leírása

Az Aurecon Junior fülspray egy természetes növényi kivonatokat tartalmazó készítmény, melynek hatását sok generáció évszázados tapasztalata tesztelte. Ez az egyedülálló gyógynövény-kombináció jótékony hatással van a fül egészségére és csökkenti a gyulladások lehetőségét. Az Aurecon Junior fülspray ezenkívül hígítja és feloldja a fülzsírt, és természetes módon segít eltávolítani. Nagyon kíméletes módon távolítja el a felesleges zsírt, port és egyéb szennyeződéseket, és megakadályozza a füldugulás kialakulását.

 A külső fül nem megfelelő higiéniája a hallójárat átjárhatóságának romlásához vezethet. Az eredmény nemcsak a hangátvitel csökkenése lehet, hanem a mikroorganizmusok számára kedvező feltételek kialakulása is, amelyek súlyos következményekkel járó egészségügyi problémák forrásai.

 A fülzsírt a faggyúmirigyek választják ki a külső hallójárat teljes hosszában, és nagyon sűrű. Normál körülmények között a hallójárat külső oldalán terjed, és védi a hallójáratokat a különféle fertőzésekkel szemben. Ha nagy mennyiségű fülzsír képződik, vagy ha a higiéniai ellátás nem megfelelő, felhalmozódhat a hallójáratban, és dugót képezhet a fülzsírból. Ez a dugó károsíthatja a fület, viszketést, fülzúgást és halláscsökkenést okozhat. Ilyenkor rendszeres gondozásáról gondoskodni kell nem agresszív eszközök segítségével.

 

A termék használata a következő esetekben javasolt

 • csökkenti a középfülgyulladás és a rhinitis lehetőségét
 • helyettesíti a vattacsomók használatát, mivel helytelen használatuk károsíthatja a fület és a fülzsír felhalmozódását okozhatja a külső hallójárat hátterében
 • Megelőzésként szolgál a külső füll kellemetlen szagának megelőzésére, a fülzsír medencevízzel való átitatása következtében
 • A terméket 3 éves kortól gyermekeknek ajánlják, különösen azoknak, akiknél úgynevezett száraz fülzsír alakul ki

 

Használati útmutató

 • távolítsd el az áttetsző fedelet!
 • forgasd el az applikátor fúvókáját függőlegesből vízszintes helyzetbe!
 • helyezd be az Aurecon fülspray applikátort a fülébe, és fecskendezz be 1-2 injekciót minden lyukba, naponta 1-2 alkalommal, az injektort tartva, amikor belép a fülbe.
 • döntsd kissé oldalra a fejét, hogy a folyadék a fülbe áramoljon!
 • szükség esetén ismételd meg az alkalmazást!
 • minden használat után öblítsd le a tartozékot langyos vízzel!

 

Csomagolás

30 ml

 

Tárolása

Az eredeti csomagolásban, szobahőmérsékleten tárolandó. A dobozon feltüntetett lejárati idő után ne használd fel a spray-t! Tartsd távol gyermekektől!

 

Figyelmeztetés

Az Aurecon Ear Ear Spray Junior kellemes felvitele érdekében szobahőmérsékleten kell tárolni és használni. A termék rendszeres higiénia fenntartására szolgál, nem kezelésre! Ne használd hallásbetegség, dobhártya perforáció esetén, vagy ha idegen test van a fülben! Ne helyezd túl mélyen a fülébe a tartozékot, nehogy megsérüljön vagy irritáljon! A termék egyéb elszíneződését és finom lerakódásait a termékben lévő növényi összetevők okozzák, és semmilyen módon nem befolyásolják a termék minőségét. Kerüld a szembe jutást!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fülspray-ek
Súly: 0.057 kg
Ajánlott: Gyermekeknek
Tartalom: 30ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Herb Pharm

Společnost Herb-Pharma AG je výrobcem a dodavatelem výrobků ze Švýcarska v oblasti zdravotních pomůcek, výživových doplňků a speciální kosmetiky.

Firma byla založena v druhé polovině roku 1992, od kdy se datuje zahájení aktivit společnosti v segmentu farmaceutických a parafarmaceutických výrobků. Firma prošla obdobím rychlého a stabilního růstu, díky kterému dnes zaujímá na domácím trhu ve všech svých zájmových oblastech přední postavení s významnými tržními podíly.

S rozvojem firmy souvisí i její úspěšné pronikání na zahraničních trzích, především na Slovensku, v České Republice, v Polsku a v Maďarsku.