Mack's® Hallásvédő gyermekeknek 25dB

Kód: 2096/RUZ 2096/TYR 2096/ORA Kérjük, válasszon változatot
12 835 Ft 10 607 Ft ÁFA nélkül
RAKTÁRON (3 db) RAKTÁRON (6 db) RAKTÁRON (9 db) Kérjük, válasszon változatot
Szín
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
18.6.2024 18.6.2024 18.6.2024 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
  • a csomag része 5 pár füldugó a kétszeres védelemért 
  • gyermekek számára 2 éves kortól és kisebb fejméretű felnőttek számára 
  • a maximális kényelem érdekében 
  • lövészethez, motorversenyekhez, zajos eseményekre vagy tűzijátékokhoz 

Részletes információ

Ingyenes szállítás
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30000 forint feletti vásárlás esetén
Minden raktáron lévő terméket
MINDEN RAKTÁRON LÉVŐ TERMÉKET
24 órán belül elküldünk
Szakértők a hallásvédelemben
SZAKÉRTŐK
a hallásvédelemben
Tanácstalan, mit vásároljon?
TANÁCSTALAN, MIT VÁSÁROLJON?
Írjon nekünk!

Termék részletes leírása

Kétszeresen is védheted 2 éves vagy annál idősebb gyermeked hallását a Mack's hallásvédő fültokkal. A csomag tartalmazza a fültokot és 5 pár füldugót. Az alacsony profilú hallásvédő ultra könnyű, állítható méretű és összecsukható. A fülpárnák szuperpuhák, és maximális kényelmet biztosítanak. 

A Mack's hallásvédő gyermekeknek elérhető rózsaszín, narancssárga vagy türkiz színekben. 

A Mack's Slim FitTM füldugók 5 párban állnak rendelkezésre az egész napos kényelem érdekében. Keskenyebbek, mint a közönséges habfüldugók és ennek köszönhetően alkalmasak gyerekeknek is. 

A kombinált zajcsökkentési érték (NRR) 30 dB, ha a hallásvédőt és a füldugókat egyszerre használjuk. A hallásvédő magában 23 dB védelmet biztosít. A füldugó használata 29 dB-es védelmet nyújt.

Ezek a hallásvédők alkalmasak lövészethez, motorversenyekhez, zajos eseményekre vagy tűzijátékokhoz.

 

 

Használat 

  1. Húzd a fülppárnákat kifelé, és helyezd a hallásvédőt a fejre úgy, hogy fedje a fület, emellett szorosan simuljon a fejre! 
  2. Állítsd a fülpárnákat megegyező magasságba mindkét oldalon, és rögzítsd a fejpántot a fejen úgy, hogy a hallásvédők kényelmesen illeszkedjenek! 

Ha ez nem vezet jelentős zajcsökkenéshez, a fülvédők felhelyezése valószínűleg helytelenül történt. A megfelelő hatékonyság érdekében ismételd meg a fent látható utasításokat!

Figyelmeztetés - A hallásvédő zajcsökkentő fukncióját negatívan befolyásolhatja minden, ami akadályozza a fülpárnák szoros illeszkedését a fülekhez. A helytelen applikáció csökkenti hatékonyságát, és akár hallásvesztéshez vagy sérüléshez is vezethet. 

Karbantartás és tisztítás - A fejhallgatókat rendszeresen tisztítsd kívülről szappannal és folyó vízzel! Ne merítsd víz alá! Ne tartsd a fejhallgatót 55°C-nál magasabb hőrmésékleti viszonyok közt. Szükséges a hallásvédők rendszeres ellenőrzése, a repedések és elhasználódott részek miatt.  Ilyen esetben indokolt ezek cseréje. A fülpárnák átlagos élettartama 6 hónap.

 

A füldugók használata 

  1. Tiszta kézzel csavard a füldugókat vékony hengerré! 
  2. Ellentétes kézzel biccentsd oldalra a fejed, majd húzd szét külső füledet a hallójáratod kiegyenesítése érdekében! 
  3. Gyorsan helyezd be a füldugókat a hallójáratba, és várd meg, amíg a füldugó nem veszi fel az optimális, kényelmes alakját! 
  4. Újrahasznosítható néhány használat után, vagy amíg a fülzsír vagy egyéb szennyeződés nem halmozódik fel a füldugó felületén!

 

Figyelmeztetés & utasítások

A füldugót lassú, körkörös mozgással húzd ki a füledből a tömítés folyamatos kiengedése érdekében! A gyors eltávolítás károsíthatja a dobhártyát! Gyermekektől és házikedvencektől távol tartandó! A füldugók nem mérgezőek, ám a légcsőbe kerülve akadályozhatják a légzést, mely komoly sérüléshez vagy halálhoz vezethet. Helytelen használata csökkenti hatékonyságát, mely halláskárosodáshoz vezethet.

 

Megjegyzés

Az SNR érték (Signal to Noise Ratio) ennél a terméknél hozzávetőlegesen adott, és ez 2 dB átszámításával a mért NRR értékhez (Noise Reduction Rating) képest az Amerikai Nemzeti Szabványügyi Intézet (ANSI) által. Az értékek átszámítása egyszerűsítés célját szolgálja. Az SNR és NRR értékekről többet is megtalálsz itt.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Hallásvédők gyerekeknek
Márka: Mack's
SNR (zajcsillapítás): 25dB
Szín: Rózsaszín, Türkiz, Narancssárga
? NRR: 23dB

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: