Aurecon Fülgyertya Natural 2db

Kód: 442
2 575 Ft 2 128 Ft ÁFA nélkül
RAKTÁRON (>10 db)
Várható kézbesítés:
26.4.2024
Szállítási lehetőségek
  • lágyítják a felhalmozódott fülzsírt, és segítenek eltávolításában 
  • kiegyenlítik a nyomást 
  • pozitív hatással vannak a mediánokban megrekedt energia áramlására 
  • enyhítik a fül- és fejfájást 

Részletes információ

Ingyenes szállítás
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30000 forint feletti vásárlás esetén
Minden raktáron lévő terméket
MINDEN RAKTÁRON LÉVŐ TERMÉKET
24 órán belül elküldünk
Szakértők a hallásvédelemben
SZAKÉRTŐK
a hallásvédelemben
Tanácstalan, mit vásároljon?
TANÁCSTALAN, MIT VÁSÁROLJON?
Írjon nekünk!

Termék részletes leírása

Az Aurecon fülgyertyák méhviasz és parafin keverékébe merített pamutrudacskából állnak. A gyertya égése közben keletkező hő fellágyítja a felgyülemlett fülzsírt, és a létrejövő vákuum ún. kéményhatás elvén kiszippantja. Emellett a nyomásviszonyok is kiegyenlítődnek a fülkürtön keresztül az egész fej és nyak területén. A hőhatás pozitívan hat a meridiánokban megrekedt energia áramlására. A meridiánok energiaközpontok, melyek szerepe az életenergia szállítása és elosztása az emberi szervezetben. Meggyújtás után a gyertyában köd keletkezik, mely lefelé, a fül belsejébe terjed. Ez a köd szállítja a gyertya hatóanyagait a teljes hallószervbe. 

Az emberi fül (Auris) a hallás és egyensúlyérzékelés páros érzékszerve, mely külső, közép-, és belső fülből áll. A külső hallójárat általában fülzsírral telik meg. Túlzott fülzsírtermelődés esetén, mely okozhat fülzúgást, sípolást, fülzajt, a fülnyomás ingadozását és bedugult érzetet, a fülzsír megszilárdulhat, így ronthatja az érzékelést. A helytelen tisztítás vagy tisztítási mód használata következtében a fülzsír beljebb tolódhat a füljáratba. Az AURECON fülgyertya segítségével azonban könnyedén eltávolítható. 

Ušní svíčky Aurecon Earplugs 2

 

Történelme

A gyertyából áradó hő a fülcimpa mikroszisztémáját is felmelegíti, így hat a reflexzónákra is, melyek stimulációja pozitív hatással lehet megfázás esetén. Elősegíti a nyirokszűrés tisztító hatását a fülben. A tűz magiája már régóta foglalkoztatta az embereket. Az elem uralása elhozta az embereknek a meleget. Ezt a hagyományt viszik tovább a fülgyertyák is. Ezért már ősidőktől hasznos természeti elemnként ismert. A gyertya történelmi gyökereit a szibériai sztyeppék lakóinál, Ázsiában és az Észak-és Dél-Amerikában élő indiánoknál találjuk meg. Régi sziklafestmények ábrázolják a gyertya használatát világi rituálék és orvosi ceremóniák során. Hála az ősi Pueblo és Hopi törzseknek, melyek széleskörű gyógyászati tapasztalattal rendelkeztek és rendkívül spirituálisak is voltak, a fülgyertyák híre eljutott Európába is. A múlt század végén a Herb-Pharma AG Schweiz gyár megkezdte a fülgyertyák használatának kutatását, majd az Aurecon gyertyák gyártásába is belefogott. Ettől kezdve egyre több ember ismerhette meg ezen orvosi ceremóniák jótékony hatását. Az eredeti Aurecon fülgyertyák ma is kézzel, a régi recept alapján készülnek, a legjobb, rendszeresen ellenőrzött nyersanyagokból, a legnagyobb gondossággal. Az Aurecon fülgyertyákhoz kizárólag  legmagasabb minőségű, peszticidmentes pamutot használnak.

 

A kisebb eltérések a fülgyertyák hosszában igazi védjegye a kézzel készített termékeknek, és egyben minőségének mutatója. Egyre több elégedett vásárló használja az Aurecon natural fülgyertyákat. Gyártásukkor több mint 15-éves tapasztalatunkból profitálunk, illetve a standard magas minőséget és biztonságot nyújtunk. A speciálisan megalkotott belső biztonsági szűrő természetesebb, használata egyszerű és veszélymentes. 

  

Az Aurecon fülgyertyán feltüntetett CE megjelölés biztosít arról, hogy a termék megfelel az EU-ban elfogadott 93/42 CEE irányelvben meghatározott biztonsági követelményeknek.Az Aurecon natúr füldugókat azoknak fejlesztették ki, akik számára kellemesebb fülük természetes szövettel való érintkezése .mint a gyertya végén lévő műanyaggal. Az Aurecon természetes füldugók égési ideje hosszabb, így hatásuk is hosszabb és intenzívebb.

 

Összetétele

Pamut, méhviasz, paraffin, méz, belső biztonsági filter 

 

Használati útmutató

Húzd fel a kis papírkört a gertyára, majd szélesebb végén gyújtsd meg! Fejedet vízszintes pozícióban elhelyezve tedd füledbe a gyertyát műanyag végével! Ügyelj a gyertya megfelelő elhelyezésére! A gyertyának a fülre merőlegesen kell állnia, nem dőlhet oldalra! A gyertya helyzete akkor megfelelő, ha enyhe pattogást és sistergést hallunk. Amint a gyertya 2/3-a leég, melynek mindig a papírkör felett kell lennie, távolítsd el, majd oltsd el az előkészített vizes pohárban. Az égés 10-12 percig tart. Az Aurecon gyertya optimális hossza kutatások szerint kb.  20 cm ±10% -ra becsült, felső végének átmérője pedig kb. 20 mm-re. Ezekkel a méretekkel a meggyújtás után az égési folyamat kiegyensúlyozott. A gyertya használata után egy 15-30 perces pihenés jótékony hatással lehet ránk.

Az Aurecon természetes füldugók tisztán fizikai hatást fejtenek ki a fülben. Az enyhe negatív nyomás (kéményhatás) és a rezgő léghullámok, amelyeket a tűz mozgása okoz a füldugóban, gyengéd buborékmasszázsként hatnak. Ez a kellemes és intenzív melegérzetet generál és a nyomáskiegyenlítés érzéséhez vezet a fülben, a homlokban és az orrüregben. Ezt a fizikai hatást szubjektív módon, gyakran közvetlenül a használat után, kellemes nyomásként írják le, különösen a fül és a fej területén. Felszabadultabb orrlégzés és a szagfelismerés javulása spontán módon is előfordulhat, még akkor is, ha az orr korábban „el volt dugulva”. Emellett a szertartás teljes ideje alatt kiváló kikapcsolódást is biztosít. Nyugtató biztonság és boldogság érzése, amit ritkán lehet átélni.

 

Mellékhatások

Nem ismertek. A készítmény használata nem ajánlott a dobhártya átlyukadása vagy a készítmény bármilyen összetevőjére való allergia esetén. Használat előtt orvosi konzultáció javasolt, bárminemű patológia vagy felhalmozódó fülzsír esetén. Nagyon ritkán felléphet allergiás reakció a gyertyában található anyagokra. Ez megjelenhet nagyon enyhe viszketés formájában, mely megszüntethető fülcseppekkel. A fülgyertya használata alapvetően saját felelősségre ajánlott! A használati útmutató betartása mellett a gyertya használata egyszerű és biztonságos.

 

Csomagolás

Két fülgyertya, papírkör.

 

Figyelmeztetés

A gyertyát egy másik személy jelenlétében használd! Égése során ügyelj a biztonságra! Ne használd fülbetegségek esetén! Ne használd ...-nak, gázok vagy gyúlékony anyagok, tartsd távol bármilyen hőforrástól! Hat évesnél fiatalabb gyermekek számára használata tilos! Gyermekek fülének tisztítása mindig felnőtt személy felügyelete mellett ajánlott! A gyertya használata közben a hajat törülközővel óvd! Ne nyomd mélyre a gyertyát a fülben! 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fülgyertyák
Súly: 0.033 kg
Márka: Herb-Pharma

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Herb Pharm

Společnost Herb-Pharma AG je výrobcem a dodavatelem výrobků ze Švýcarska v oblasti zdravotních pomůcek, výživových doplňků a speciální kosmetiky.

Firma byla založena v druhé polovině roku 1992, od kdy se datuje zahájení aktivit společnosti v segmentu farmaceutických a parafarmaceutických výrobků. Firma prošla obdobím rychlého a stabilního růstu, díky kterému dnes zaujímá na domácím trhu ve všech svých zájmových oblastech přední postavení s významnými tržními podíly.

S rozvojem firmy souvisí i její úspěšné pronikání na zahraničních trzích, především na Slovensku, v České Republice, v Polsku a v Maďarsku.