Aurecon Drops fülcseppek 10 ml

Kód: 451
2 175 Ft 1 798 Ft ÁFA nélkül 21 750 Ft / 100 ml
RAKTÁRON (>10 db)
Várható kézbesítés:
24.4.2024
Szállítási lehetőségek
 • gátolják a fülzsír megtapadását a fülben 
 • lágyítják a fülzsírt 
 • megakadályozzák a fokozottan termelt fülzsír leüllepedését 
 • gátolják a mikroorganizmusok szaporodását 

Részletes információ

Ingyenes szállítás
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30000 forint feletti vásárlás esetén
Minden raktáron lévő terméket
MINDEN RAKTÁRON LÉVŐ TERMÉKET
24 órán belül elküldünk
Szakértők a hallásvédelemben
SZAKÉRTŐK
a hallásvédelemben
Tanácstalan, mit vásároljon?
TANÁCSTALAN, MIT VÁSÁROLJON?
Írjon nekünk!

Termék részletes leírása

Az Aurecon drops fülcseppek  a külső hallójáratró való elégtelen gondoskodás minden rizikóját és a megfelelő tisztítás szükséges pontjait figyelembe véve készültek. Az Aurecon drops hasznos és egyszerűen használható készítmény, mely lehetővé teszi a külső hallójárat bőrének rendszeres ápolását. Természetes anyagokból készül- olajokból, melyek jótékony hatása ismert. Enyhíti a kellemetlen fájdalmat (levendulaolaj), emellett védelmet nyújt a nem kívánatos mikroorganizmusok ellen. Kiválóan kiegészíti az Aurecon plus fülgyertya funkcióját. Az Aurecon drops fülcseppek a fül és külső hallójárat karbantartásának új szintjét hozzák el. Megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a külső hallójárat tisztítását azzal, hogy gátolják a fülzsír megtapadását a hallójárat falain, lágyítják az esetlegesen keletkező fülzsírt, megakadályozzák a fokozottabban termelődő fülzsír leüllepedését, ennek köszönhetően eltávolítása egyszerűbb. 

A külső fül ápolásának, tisztán tartásának elhanyagolása a hallójárat átjárhatóságának csökkenéséhez vezethet. Ennek következtében nemcsak a hangterjedés csökkenhet, hanem megfelelő körülményt biztosíthat a mikroorganizmusok szaporodásához, mely gyulladás vagy más egészségügyi problémák forrása is lehet. 

A hallójárat általában nem igényel olyan szintű gondoskodást, mint a bőr, mely jobban ki van téve a külső hatásoknak. Veszíthet hidratációjából, védő zsírrétegéből. A hallójárat védelme magasabb fokú, ám nagyobb mértékben terhelik a faggyúmirigyek termékei. A hallójárat nehezen tisztítható, és a tisztítás klasszikus módka- a vattapálcikával való tisztítás- nem olyan hatékony, és nem megfelelő számos lehetséges komplikációja miatt.

 

Hatása 

 • megkönnyíti a fültisztítást, növeli hatékonyságát 
 • csökkenti a fülzsír megtapadását a füljáratban 
 • gátolja a fülzsír fokozott termelését a füljáratban 
 • megakadályozza a mikroorganizmusok szaporodását 
 • megőrzi a természetes élettani arányokat
 • természetes anyagokból készült
 • nem tartalmaz kémiai tartósítószereket 

 

Összetétel 

Olivaolaj, Teafaolaj, Kamillaolaj, Eukaliptuszolaj, Citromolaj, Levendulaolaj

 

Használati útmutató

Fejedet billentsd oldalra, és cseppents 3-5 csepp Aurecon drops dorte Junior készítmény a füljáratodba! Maradj ebben a pozícióban 5-6 percig, majd alaposan tisztítsd meg füledet! A készítmény használata általában heti 1x elég, nagyobb mennyiségű fülzsír felgyülemlése esetén használható gyakrabban. Ha bármilyen problémát észlelsz- fülzúgás, fájdalom, nyomásérzés- ne becsüld alá, és fordulj orvoshoz!  Az Aurecon drops jelentős segítséget nyújt az egészségügyi komplikációk megelőzésében, legfőképp fülgyertyával kombinálva. 

 

Csomagolás 

üvegcse csepegtetős zárral, 10 ml 

 

Figyelmeztetés 

Az Aurecon drops a rendszeres tisztításhoz, nem pedig gyógyszerként használandó! Ne használd a hallószerv bármilyen betegsége vagy a dobhártya sérülése esetén! Használat előtt rázd fel!  

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fülcseppek
Súly: 0.05 kg
Ajánlott: Felnőtteknek
Márka: Herb-Pharma
Tartalom: 10ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Herb Pharm

Společnost Herb-Pharma AG je výrobcem a dodavatelem výrobků ze Švýcarska v oblasti zdravotních pomůcek, výživových doplňků a speciální kosmetiky.

Firma byla založena v druhé polovině roku 1992, od kdy se datuje zahájení aktivit společnosti v segmentu farmaceutických a parafarmaceutických výrobků. Firma prošla obdobím rychlého a stabilního růstu, díky kterému dnes zaujímá na domácím trhu ve všech svých zájmových oblastech přední postavení s významnými tržními podíly.

S rozvojem firmy souvisí i její úspěšné pronikání na zahraničních trzích, především na Slovensku, v České Republice, v Polsku a v Maďarsku.