Aurecon Peroxid Drops fülcseppek 10 ml

Kód: 450
2 335 Ft 1 930 Ft ÁFA nélkül 23 350 Ft / 100 ml
RAKTÁRON (2 db)
Várható kézbesítés:
22.7.2024
Szállítási lehetőségek
  • meglágyítja a megkeményedett fülzsírt és apró pikkelyekre bontja
  • tiszta, sűrű oldat
  • oxigént szabadít fel, hogy megkönnyítse a faggyú eltávolítását

Részletes információ

Ingyenes szállítás
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30000 forint feletti vásárlás esetén
Minden raktáron lévő terméket
MINDEN RAKTÁRON LÉVŐ TERMÉKET
24 órán belül elküldünk
Szakértők a hallásvédelemben
SZAKÉRTŐK
a hallásvédelemben
Tanácstalan, mit vásároljon?
TANÁCSTALAN, MIT VÁSÁROLJON?
Írjon nekünk!

Termék részletes leírása

Az Aurecon peroxid fülcseppek hatóanyagukként 5% karbamid-hidrogén-peroxidot tartalmaznak. A hatóanyag úgy fejti ki hatását, hogy lágyítja a megkeményedett fülzsírt, és apró pikkelyekre bontja. Nátrium-hidroxidot és glicerint is tartalmaz. Az Aurecon peroxid fülcsepp átlátszó, sűrű oldat. Egyedülálló, kettős hatású összetétele lágyítja a megkeményedett fülzsírt, és gyengéden bocsátja ki az oxigént a faggyú eltávolítására.

A külső fül nem megfelelő higiéniája a hallójárat átjárhatóságának romlásához vezethet. Az eredmény nemcsak a hangátvitel csökkenése lehet, hanem a mikroorganizmusok számára kedvező feltételek kialakulása is, amelyek súlyos következményekkel járó egészségügyi problémák forrásai. A fülzsír a hallójáratot borító bőrben található kis mirigyekből áll. Ez a folyamat fontos a fül tisztán tartásához, és segít megvédeni a fület a fertőzésektől. A legtöbb embernél egy vékony faggyúréteg spontán módon apró pelyhekre bomlik, amelyek szinte észrevétlenül eltűnnek a fülből. Néhány embernél azonban nagy mennyiségű faggyú képződik, amely felhalmozódhat a fülben és felhalmozódhat. Amint az elzáródás fokozatosan növekszik, a kezdeti tünetek kezdenek megjelenni, fokozott kényelmetlenség vagy teltségérzet a fülben. Kellemetlen, sőt fájdalmas, szédülést okozhat, és ha nem kezelik, halláskárosodáshoz vezethet. Ebben a szakaszban kell ellenállni a kísértésnek, hogy vattacsomóval vagy más hasonló eszközzel távolítsa el a fülzsírt. A túlzott fülzsír meglehetősen gyakori, de általában könnyen eltávolítható fülzsírcseppekkel. Az Aurecon peroxid fülcseppek úgy fejtik ki hatásukat, hogy a fülzsírt felpuhítják és apró részecskékre bontják, amelyek könnyen eltávolíthatók a fülből. Sok esetben használatuk szükségtelenné teszi a fecskendő használatát.

 

Használati útmutató

Döntsd oldalra a fejed, és csepegtess a hallójáratba 3-5 peroxidos Aurecon fülcseppet! Maradj ebben a helyzetben 5-6 percig, majd alaposan tisztítsd meg a füled egy zsebkendővel! Használat után kezet kell mosni. Ismételd meg naponta egyszer vagy kétszer, szükség szerint, körülbelül 3-4 napig, amíg a tünetek eltűnnek.

 

Tárolása

Tartsd függőlegesen, gyermekektől elzárva. Legfeljebb 25 ºC-on tárolandó. A csomagoláson feltüntetett lejárati idő után ne használd fel a cseppeket.

 

Csomagolás

10 ml

 

Figyelmeztetés 

Idővel átmeneti bugyborékoló érzés jelentkezhet a fülben. Ne használd a cseppeket, ha a dobhártyád sérült. Ne használd, ha érzékeny az összetevőkre, ha szédülése vagy egyéb fülbetegsége (fájdalom, nyomás, gyulladás, fertőzés vagy fülzúgás) van, vagy ha valamilyen tárgy van a füledben. Az Aurecon peroxid fülcseppek általában nem irritálnak, de ritkán előfordulhatnak fájdalmas mellékhatások, különösen akkor, ha a fül érzékeny belső fala megsérült, eltört vagy fertőzött. Ha kétségeid vannak, vagy a múltban komolyabb fülproblémáid voltak, használat előtt keresd fel orvosodat! Kerüld a szembe jutást. Véletlen szemmel való érintkezés esetén azonnal öblítsd ki bő vízzel; 10-15 percig öblítsd le a szemhéjakat egymástól távol tartva, ez megakadályozza, hogy a termék a másik szembe kerüljön. Hagyd abba a használatát, és fordulj orvosodhoz, ha az irritáció, a fájdalom vagy a tünetek a használat után továbbra is fennállnak. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fülcseppek
Súly: 0.05 kg
Ajánlott: Felnőtteknek
Márka: Herb-Pharma
Tartalom: 10ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Herb Pharm

Společnost Herb-Pharma AG je výrobcem a dodavatelem výrobků ze Švýcarska v oblasti zdravotních pomůcek, výživových doplňků a speciální kosmetiky.

Firma byla založena v druhé polovině roku 1992, od kdy se datuje zahájení aktivit společnosti v segmentu farmaceutických a parafarmaceutických výrobků. Firma prošla obdobím rychlého a stabilního růstu, díky kterému dnes zaujímá na domácím trhu ve všech svých zájmových oblastech přední postavení s významnými tržními podíly.

S rozvojem firmy souvisí i její úspěšné pronikání na zahraničních trzích, především na Slovensku, v České Republice, v Polsku a v Maďarsku.