Aurecon Fülgyertya Plus 2db

Kód: 441
2 575 Ft 2 128 Ft ÁFA nélkül
RAKTÁRON (>10 db)
Várható kézbesítés:
18.6.2024
Szállítási lehetőségek
  • lágyítják a felhalmozódott fülzsírt, és segítenek eltávolításában 
  • kiegyenlítik a nyomást 
  • pozitív hatással vannak a mediánokban megrekedt energia áramlására 
  • enyhítik a fül- és fejfájást 

Részletes információ

Ingyenes szállítás
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30000 forint feletti vásárlás esetén
Minden raktáron lévő terméket
MINDEN RAKTÁRON LÉVŐ TERMÉKET
24 órán belül elküldünk
Szakértők a hallásvédelemben
SZAKÉRTŐK
a hallásvédelemben
Tanácstalan, mit vásároljon?
TANÁCSTALAN, MIT VÁSÁROLJON?
Írjon nekünk!

Termék részletes leírása

Az Aurecon fülgyertyák méhviasz és parafin keverékébe merített pamutrudacskából állnak. A gyertya égése közben keletkező hő fellágyítja a felgyülemlett fülzsírt, és a létrejövő vákuum ún. kéményhatás elvén kiszippantja. Emellett a nyomásviszonyok is kiegyenlítődnek a fülkürtön keresztül az egész fej és nyak területén. A hőhatás pozitívan hat a meridiánokban megrekedt energia áramlására. A meridiánok energiaközpontok, melyek szerepe az életenergia szállítása és elosztása az emberi szervezetben. Meggyújtás után a gyertyában köd keletkezik, mely lefelé, a fül belsejébe terjed. Ez a köd szállítja a gyertya hatóanyagait a teljes hallószervbe. 

 

Az emberi fül (Auris) a hallás és egyensúlyérzékelés páros érzékszerve, mely külső, közép-, és belső fülből áll. A külső hallójárat általában fülzsírral telik meg. Túlzott fülzsírtermelődés esetén, mely okozhat fülzúgást, sípolást, fülzajt, a fülnyomás ingadozását és bedugult érzetet, a fülzsír megszilárdulhat, így ronthatja az érzékelést. A helytelen tisztítás vagy tisztítási mód használata következtében a fülzsír beljebb tolódhat a füljáratba. Az AURECON fülgyertya segítségével azonban könnyedén eltávolítható. 

A gyertyából áradó hő a fülcimpa mikroszisztémáját is felmelegíti, így hat a reflexzónákra is, melyek stimulációja pozitív hatással lehet megfázás esetén. Elősegíti a nyirokszűrés tisztító hatását a fülben.
Ušní svíčky Aurecon Earplugs 2

Az AURECON fülgyertya segítséget nyújthat, pl. fülfájdalom, hosszantartó fül- és fejfájás, enyhébb középfülgyulladás, fülviszketés, fülzúgás, nyomásérzés, migrén, akut vagy krónikus nátha, szaglási rendellenességek, mandulagyulladás, ingerlékenység és vegetatív problémák okozta stressztünetek, a fül elégtelen vérellátása, halláscsökkenés, az anyagcsere és nyirokkeringés helyi és reflexes stimulációja, az energiaáramlás stimulációja, és az immunrendszer teljeskörű megerősítése esetén. 

Fytofontana Aurecon ušní svíce Plus holka

 

Az AURECON gyertyák használata tilos, ha már legalább egyszer meggyújtottuk őket (akár csak rövid időre is). A gyertyák csupán eredeti formájukat megőrizve működnek.

A fokozott biztonság érdekében a gyertyák tartalmaznak egy beépített Aurecon system védőbetétet, mely növeli biztonságukat és hatékonyságukat. Az Aurecon system védőbetét véd az idegen anyagok hallószervbe való bekerülése ellen. 

 

A módszer híre Ázsiából és Észak-Amerikából érkezett Európába

A „Hopi“ indiánok, egy a természetgyógyászat terén hatalmas tapasztalattal rendelkező nemzet, már ősidőktől kezdve használta a fülgyertyákat. Susanna Von-Tobar természetgyógyászati szakértő 1656-os frankfurti kézirataiban leírt egy viaszos anyagból készült tölcsért, mely meggyújtva fülproblémák ellen volt használatos. 

 

 

Használati útmutató

Húzd fel a kis papírkört a gertyára, majd szélesebb végén gyújtsd meg! Fejedet vízszintes pozícióban elhelyezve tedd füledbe a gyertyát műanyag végével! Ügyelj a gyertya megfelelő elhelyezésére! Amint a gyertya 2/3-a leég, melynek mindig a papírkör felett kell lennie, távolítsd el, majd oltsd el az előkészített vizes pohárban. Az égés 6-7 percig tart. Az Aurecon gyertya optimális hossza kutatások szerint kb.  20 cm ±10% -ra becsült, felső végének átmérője pedig kb. 20 mm-re. Ezekkel a méretekkel a meggyújtás után az égési folyamat kiegyensúlyozott. 

 

A tisztítás mindkét fülben zajlik, a fülnyomás fokozatosan, használat közben kiegyenlítődik az egész fej és nyak területén, a fülkürtön keresztül. 

Preventív tisztítás havonta 1x ajánlott. A preventív kúra elvégzése 3 egymást követő napon javasolt.

A készítmény azoknak ajánlott, akik mélyebb fültisztításról vagy a fülben felgyülemlett víz eltávolításáról szeretnének gondoskodni tengerben vagy medencében való fürdőzés után. A készítmény előnyös lehet mindenkinek, aki poros környezetben dolgozik, kellemetlen fülnyomástól szenved repülés közben vagy a hegyekben lakik. 

 

Az AURECON gyertyák alakja nem egységes, mivel kézzel készültek. 

 

Összetétele:

Pamut, méhviasz, paraffin, Aurecon system műanyag védőbetét. 

 

Mellékhatások: 

Nem ismertek. A készítmény használata nem ajánlott a dobhártya átlyukadása vagy a készítmény bármilyen összetevőjére való allergia esetén. Használat előtt orvosi konzultáció javasolt, bárminemű patológia vagy felhalmozódó fülzsír esetén. 

 

Csomagolás:

Két fülgyertya, papírkör.

 

Figyelmeztetés: 

A gyertyát egy másik személy jelenlétében használd! Égése során ügyelj a biztonságra! Ne használd fülbetegségek esetén! Ne használd ...-nak, gázok vagy gyúlékony anyagok, tartsd távol bármilyen hőforrástól! Hat évesnél fiatalabb gyermekek számára használata tilos! Gyermekek fülének tisztítása mindig felnőtt személy felügyelete mellett ajánlott! A gyertya használata közben a hajat törülközővel óvd! Ne nyomd mélyre a gyertyát a fülben! 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fülgyertyák
Súly: 0.033 kg
Márka: Herb-Pharma

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Herb Pharm

Společnost Herb-Pharma AG je výrobcem a dodavatelem výrobků ze Švýcarska v oblasti zdravotních pomůcek, výživových doplňků a speciální kosmetiky.

Firma byla založena v druhé polovině roku 1992, od kdy se datuje zahájení aktivit společnosti v segmentu farmaceutických a parafarmaceutických výrobků. Firma prošla obdobím rychlého a stabilního růstu, díky kterému dnes zaujímá na domácím trhu ve všech svých zájmových oblastech přední postavení s významnými tržními podíly.

S rozvojem firmy souvisí i její úspěšné pronikání na zahraničních trzích, především na Slovensku, v České Republice, v Polsku a v Maďarsku.