Cirrus EarPlanes Original -füldugó repüléshez felnőtteknek +AJÁNDÉK a termékhez

Kód: 6021
2 627 Ft 2 171 Ft ÁFA nélkül 1 314 Ft / 1 db
Raktáron (8 db)
Várható kézbesítés:
20.10.2021
  • füldugók repüléshez 
  • a füldugóban elhelyezett szűrő kiegyenlíti a fülnyomást 
  • megelőzi a füldugulást és fülfájdalmat 
  • kellemes hipoallergén szilikonból készült 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Cirrus EarPlanes Original füldugók repüléshez segítenek megelőzni a füldugulást és fülfájást, melyet a repülés közbeni nyomásváltozás okoz. Mindezt egyedülálló kerámia  CeramX™ szűrőrendszerével, mely állandó nyomáskiegyenlítést biztosít a hallójáratban. 4 karimájának köszönhetően kiválóan illeszkedik a fülbe, és kiválóan tart. A csomag egy pár füldugót tartalmaz egy műanyag tokkal együtt. 

 

A füldugó anyaga

A füldugók kényelmes, hipoallergén szilikonból készültek. Cirrus earplanes špunty do uší do letadla pro děti original for kids detail

 

Hogy működik a füldugóban lévő szűrő? 

A füldugókban elhelyezett kerámia szűrő dugattyúként működik, nyomásváltozás esetén mozog és alkalmazkodik a környező nyomáshoz, így egyenlítve ki a fülnyomást. Cirrus earplanes špunty do uší do letadla pro děti original for kids detail v uchu

 

Használati utasítások 

A füldugó behelyezése előtt csippentsd össze az orrod, és próbáld meg kifújni a levegőt, hogy kitisztítsd füleidet! A legjobb eredményekért az EarPlanes-t leszállás előtt tedd a füledbe! Csak a kabinajtók kinyitását követően távolítsd el a füldugókat! A krónikus páciensek már a felszállást előtt is behelyezhetik a füldugókat. Akkor húzd csak ki, ha a repülő már a maximális magasságban jár! A hatás növelése érdekében tágíthatod füledet az ellentétes kezeddel. Helyezd be a füldugók fogazott részét és csavard, mint egy dugóhúzüt, míg nem zül stabilan a fülben. 

 

Javaslat 

Az EarPlanes füldugók átalakultak, hogy akár 10 repüléshez is használhatóak legyenek. Ennek ellenére a pollen, por és a nedvsség csökkenthetik hatékonyságukat.

 

Megjegyzés: 

Az SNR érték (Signal to Noise Ratio) ezen termék esetében hozzávetőlegesen megadott,  mindez 2dB-es átszámítással a mért NRR értékhez képest (Noise Reduction Rating) az Amerikai Nemzeti Szabványügyi Intézet által (ANSI). Az értékek átalakítása egyszerűsítés célját szolgálja. Több információ az SNR és NRR értékekről itt. 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Füldugók repüléshez
Súly: 0.001 kg
Anyag: Szilárd szilikon
Gumiharangok száma: 4
Lamellás: Igen
Méret: Standard
Párok száma: 1
SNR (zajcsillapítás): 22dB
Szín: Kék
Típus: Többhasználatos
Zsinór: Nem
? NRR: 20dB

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Cirrus Healthcare Products, SA logo

Cirrus Healthcare se specializuje na vývoj osobních zdravotnických prostředků, které snižují tlak v uších a pomáhají předcházet některým nejčastějším unavujícím problémům na světě.