Füldugó, amely nem nyomja a fülét? Az Alpine ThermoShape™ a válasz!

Szeresse fülét!” Ezt a mottót az Alpine alkotta meg, amely évek óta a füldugógyártók élvonalában van. A ThermoShape anyagnak köszönhetően a füle olyan lesz, mint a pamutba bugyolálná őket. 

Alpine Thermoshape

A holland Alpine cég az újrafelhasználható füldugók specialistája, és kedvez mind a zenészenek, utazóknak, mind az úszóknak, partiarcoknak, motorosoknak és kisgyerekeknek, valamint mindenkinek, aki mély és pihentető álomra vágyik éjszaka


Alpine ThermoShape™: nem nyom és hipoallergén 

Ha Ön is azon emberek közé tartozik, akik aggódnak a füldugó miatt, bízza az Alpine-ra. Az AlpineThermoShape™ egy hőre lágyuló anyag, amelyet kifejezetten úgy fejlesztettek ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a füléhez, és még füldugóban felhasználva is a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsa.

Ez az anyag a testhő hatására meglágyul, és tökéletesen alkalmazkodik a hallójárat formájához - ezért nem nyomja a fület. Az Alpine füldugók nem feltűnőek, könnyen moshatók és 100%-ban hipoallergének. Sok más újrafelhasználható füldugó szilikonból készül, amely festett és allergiás reakciókat válthat ki.

Valamennyi Alpine füldugóban talál speciális AlpineAcousticFilters szűrőket is, amelyek csillapítják a káros zajfrekvenciákat, de beengedik, amit hallani szeretne, például a beszéd hangjait. 


A legnépszerűbb Alpine füldugók :
 

  • Alpine SleepDeep – az alvófüldugók tompítják a gyakori éjszakai zajokat, mint például az elhaladó autók vagy a szomszédok mozgása. A speciális szűrőknek köszönhetően azonban továbbra is hallani fogja például gyermekei hívását, és nem fog kellemetlen "dugulást" érezni a fülében.
  • Alpine WorkSafe zajos munkavégzés közben csillapítja a káros frekvenciákat, de még mindig hallja, mi történik körülötte.
  • Alpine Party Plug – füldugó a hangos zenéhez. Alig érezhető a fülben, túl intenzív hangokat kiszűrik, és csak tiszta zenei élményt engednek a fülbe.
  • Alpine SwimSafe –ezek az úszófüldugók megakadályozzák, hogy víz kerüljön a fülébe, ugyanakkor hallja a hívást vagy az edző utasításait.
Alpine SleepDeepAlpine WorkSafeAlpine Party Plug


Tekintsen meg további Alpine füldugókat amelyek alkalmasak például repüléshez, motorkerékpárra, gyermekek vagy zenészek számára. 


Miért újrahasználható dugók?

Az újrafelhasználható dugót csak időnként kell megtisztítania, és hosszú hónapokig használhatóak. Az Alpine márka legalább 100 felhasználást biztosít, de a valóságban megfelelő ápolás mellett tovább bírja.

A dugók, amelyeket néhány nap után nem dobnak a szemétbe, remek választás a Minimal Waste stílus kedvelőinek és mindazoknak, akik nem közömbösek a környezet iránt. Azok is értékelni fogják, akik nem szeretnek nagyobb mennyiségben vásárolni, és szeretik, ha kéznél vannak a dolgaik.

Olvassa el szintén: Hogyan tisztítsuk a füldugókat?