EarPeace Music Füldugók zenészeknek

Kód: 9996
9 670 Ft 7 992 Ft ÁFA nélkül
RAKTÁRON (>10 db)
Várható kézbesítés:
22.7.2024
Szállítási lehetőségek
 • tökéletes minden környezetbe, ahol hangos zene szól 
 • a zene tiszta, hallgatása biztonságos 
 • kényelmes és alig látható 
 • 3 füldugó és 3 pár szűrő 
 • prémium alumínium tok karabinerrel

Részletes információ

Ingyenes szállítás
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30000 forint feletti vásárlás esetén
Minden raktáron lévő terméket
MINDEN RAKTÁRON LÉVŐ TERMÉKET
24 órán belül elküldünk
Szakértők a hallásvédelemben
SZAKÉRTŐK
a hallásvédelemben
Tanácstalan, mit vásároljon?
TANÁCSTALAN, MIT VÁSÁROLJON?
Írjon nekünk!

Termék részletes leírása

A legjobb füldugók a hangos szórakozáshoz. Garantálva.

Az EarPeace HD füldugók zenészeknek 2018-ban új, továbbfejlesztett dizájnnal jelentkezik. 

Rendkívüli minőségű zene - Az EarPeace szűrőinek technológiája szabadalmaztatott, tiszta és éles hangokat biztosítanak. Az EarPeace HD füldugók tartalmaznak egy-egy szűrőszettet közepes, magas és maximális szűréssel, így bármilyen környezetre felkészülhetsz. 

Kényelem - Használat közben szinte észrevehetetlen. Két gumiharangos kialakítása kiválóan szigetel. A gyártó biztonságos, puha prémium szilikont használ, mely hipoallergén és újrahasználható. 

Nem feltűnő - Az EarPeace füldugók gyakorlatilag láthatatlanok. Senki nem szúrja ki, ha viseled. A szolid külsőnek hála szinte elveszik a fülben. 

Értéke  - A gyártó kizárólag prémium orvosi szilikonnal dolgozik. Az Earpeace füldugók nem használódnak el, és nem törnek el. A csomag ultraprémium, csiszolt kétkamrás alumíniumtokot tartalmaz, melyben elhelyezhetsz egy pótfüldugót is. 

Bizalom - Megvan az oka, hogy az olyan zenekarok, mint a Metallica, márkák, mint a RedBull vagy fesztiválok, mint a Lollapalooza miért választják az EarPeace füldugókat. A Zildjian cég együttműködik az EarPeace-szel, hogy dobosainak a legjobb védelmet nyújtsa. Miért? Az EarPeace füldugók professzionális hallásvédők, melyek 100%-os hatást garantálnak.

 

EarPeace HD Průhledné špunty do uší pro muzikanty Černé pouzdro 3

 

Teljesítmény

Ezek a zenei füldugók közepes, magas és maximális csillapítású szűrőkkel vannak felszerelve. A közepes és magas szűrők kiváló hangvisszaadási minőséget biztosítanak. Egyenletesen csökkentik a hangszintet minden frekvencián. A maximális szűrők alkalmasak a teljes hangblokkolásra, amikor valóban le kell halkítani a hangerőt. Minden szűrőkészlet másként működik, hogy megfeleljen a Te egyedi igényeidnek.

Az EarPeace-t úgy hozták létre, hogy megfeleljen a művészek magas követelményeinek. A cég tudja, hogy ha nem halljuk tisztán a zenét, inkább lemondunk a füldugóról. Akár zenélsz, akár táncolsz, ez károsan hangos! A buli nagy része olyan hangos, hogy füled még másnap is csengeni fog. Minden alkalommal, amikor ez megtörténik, kismértékű halláskárosodást tapasztaltál. Vessünk ennek véget! Az EarPeace csatlakozók csökkentik a hangerőt, és tisztán és élesen tartják a hangot. Az EarPeace kényelmes és gyakorlatilag láthatatlan.

Közepes védelem (átlátszó szín) = SNR 17 / NRR 11. Ezek a szűrők a legtöbb hangos eseményhez alkalmasak. Próbák, táncos rendezvények, filmek.

Magas védelem (piros) = SNR 20 / NRR 14. Ezek a szűrők ideálisak élő előadásokhoz és fesztiválokhoz. Ha koncert előtt állsz, extra védelemre van szükséged.

Maximális védelem (fekete) = SNR 26 / NRR 19. Ezek a szűrők teljes blokkolást biztosítanak, ha valóban csendre van szüksége. Tökéletes a színpadon való munkához vagy előadás utáni alváshoz.

EarPeace HD Průhledné špunty do uší pro muzikanty Černé pouzdro 2

 

Miért használd az EarPeace-t?

A zene túl hangos, és a halláskárosodás tartós. Lehet, hogy jelenleg LoFi füldugót használsz. Szerezd be az EarPeace-t, és futtassa a HiFi-t. Monóként a habdugókhoz, a sztereó az EarPeace-hez. A zene éles és tiszta lesz. Még a barátokkal folytatott beszélgetéseket is remekül hallhatod.

 

Hogyan működik az EarPeace?

Az EarPeace kivételes hangminőséget biztosít – hasonlóan az egyedi csatlakozókhoz, de az ár töredékéért. A speciális szűrők kis és precíz mennyiségű korlátlan hang bejutását teszik lehetővé a fülbe. Ez még alacsony hangerőn és háttérzaj nélkül is kiváló hangzást biztosít.

 

Hol működik a legjobban az Earpeace?

Koncertek, próbák, szórakozóhelyek, bárok, bulik, autóversenyek, jégkorongmeccsek, mozi és mindenhol, ahol védeni kell a füled, miközben jól érezheted magad! Rögzítsd a tokot a karabinerrel a kulcsokhoz, és soha többé nem kerül olyan helyzetbe, ahol nincs kiváló hallásvédelem.

 

Ki használja az EarPeace-t?

Tökéletes DJ-knek, zenészeknek, csaposoknak, kidobóknak és bárkinek, aki hangos zene mellett mozog. Alapvetően mindenki, aki tisztán akarja hallani a zenét, és fülcsengés nélkül szeretne távozni egy hangos eseményről, az imádni fogja az EarPeace-t.

 

A világ egyre hangosabb. Ha ezt hosszú és hangos eseményekkel kombináljuk, akkor fennáll a halláskárosodás vagy a fülzúgás kockázata. Nem szeretnénk lemondani egészséges hallásunkról. Ugyanakkor nem szeretnénk lemondani a szórakozással töltött időről sem. Akár közvetlenül a színpad előtt akarsz lenni, egész este drum and bass-re táncolni, akár moziba menni a legújabb akciófilmre – az EarPeace vigyáz rád!

Hallj többet és veszíts kevesebbet! Fogj egy pár füldugót, és szórakozz!

 

EarPeace HD Špunty do uší pro muzikanty Černé pouzdro 

Melyik méret megfelelő nekem?

Ha korábban már használtál füldugót, vagy könnyen belehelyezhető a fülébe, és kényelmesen érzed magát, valószínűleg a standard méret a legideálisabb számodra. A füllyuk mérete nagyon változó az embereknél, de az univerzális standard méret a felhasználók 80%-ánál kényelmesen illeszkedik. A kis méret akkor megfelelő, ha problémád van a füldugó kiesésével, vagy a fülhallgatód idővel kényelmetlenné válik. Lehet, hogy a fülorvosod azt is mondta Neked, hogy kisebb hallójárataid vannak.

 

Teszteredmények

Az összes EarPeace zenei füldugót a Michael Associates, az Egyesült Államok vezető hangtesztelő cége tesztelte Pennben. A tesztelést több tucat emberen végzik el, akik több dugókészletet használnak.

Hodnoty utlumení EarPeace HD Earplugs

 

Instrukciók

 •  Az EarPeace füldugó helyes használatának legfontosabb szempontja, hogy megfelelően helyezd el a füldugó nyelét, hogy könnyen és biztonságosan behelyezhesd és eltávolíthasd a füldugókat. Elmagyarázzuk, hogyan:

  • Tartsd a szilikontűt a mutatóujjad és a nagyujjad között az ábrán látható módon! Győződj meg róla, hogy a chip a tetején van!
  • A dugó behelyezésekor fontos, hogy a dugót fogd meg, és tartsd a tűt. Ezzel a tű olyan helyzetbe kerül, hogy könnyen eltávolíthatod majd a füldugót a füléből.
  • Nyújtsd ki a másik kezed a feje fölé, és finoman húzd fel füled úgy, hogy kiegyenesítsd a hallójáratod!. Dugd be a dugót a füledbe! Hüvelykujjaddal finoman nyomd meg a dugót, és egyenesítsd ki a legkényelmesebb helyzetbe! A dugó ide-oda ringatása segíthet egy kicsit.

   

 • NE ejtsdd le a chipet, amíg sikeresen be nem helyezted a dugót!

 • NE nyomd tovább a dugót a füledbe, miután kiengedted a tűt!

  • A fül nyújtása kiegyenesíti a hallójáratot, és fontos a megfelelő behelyezéshez. E lépés nélkül az EarPeace dugók nem nyújtanak maximális védelmet.
  • Légy gyengéd, és ne nyomd túl erősen!
  • Minden használat után töröld le egy nedves ruhával, vagy olvasd el a teljes cikket a dugók megfelelő tisztításáról!

 

Honnan tudhatom, hogy helyesen vannak a fülemben?

Minden fül egy kicsit más, és egy kis gyakorlásra lesz szükség az EarPeace behelyezéséhez és eltávolításához, mielőtt sikerrel járnál. Javasoljuk, hogy próbáld ki, mielőtt kültéren is használnád.

 • Az EarPeace-t úgy tervezték, hogy kényelmesen illeszkedjen a fülbe, és gyakorlatilag elvesszen benne. Egy kis gyakorlással érezni fogod, milyen kényelmes az EarPeace.
 • Biztonságosan helyezheted be a dugót mélyen a hallójáratba, de csak akkor, ha gondosan követed daz utasításokat, és a tűt megfelelően helyezted el, hogy ki tudd venni őket.
 • Ne helyezd az EarPeace-t túl mélyen a fülébe, és ne nyomd tovább a hallójáratába, miután elengedte a csipet.

 

Figyelmeztetés 

Az EarPeace füldugókat úgy tervezték, hogy kényelmes és diszkrét hallásvédelmet nyújtsanak például élő előadásokon, éjszakai klubokban, sportarénákban, mozikban és egyéb helyzetekben. Az EarPeace füldugók hatékonysága azonban a használat körülményeitől függ, és olyan tényezőktől is, mint például a hallójárat mérete. Ne használd az EarPeace-t olyan helyzetekben, amikor tudod, hogy magasabb szintű védelemre lesz szükséged, mint amit az EarPeace nyújtani tud. Ne használd az EarPeace-t, ha tudja, hogy füled számára nem megfelelő. Az EarPeace nem használható olyan helyzetekben, ahol erős, impulzív zajra számíthatunk, például lövöldözés vagy nehéz gépek, például légkalapács közelében. A zaj károsító hatása egy bizonyos decibelszintnek való kitettség felett nyilvánul meg. A decibelek szintjétől függően halláskárosodás léphet fel még az EarPeace dugók megfelelő használata esetén is. Ha nem tudja eltávolítani a füldugót vagy megsérti a fülét, azonnal forduljon orvoshoz egy fül-orr-gégészhez.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Füldugók hangos zene ellen
Súly: 0.04 kg
Anyag: Szilárd szilikon
Gumiharangok száma: 2
Használata: Zenészeknek, Koncertekre
Lamellás: Igen
Márka: EarPeace
Méret: Standard, Kisebb
Párok száma: 3
SNR (zajcsillapítás): 26dB, 20dB, 17dB
Szín: Átlátszó
Típus: Újrafelhasználható
Tok: Alumínium tubus
Zsinór: Nem

Video recenze

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: