Hogyan válasszunk alvómaszkot: a kényelemért vagy a duzzadt szemhéjak enyhítésére

Elalvás előtt zavarja az utca fénye vagy esetleg párja, aki késő estig olvas? Reggel kialvatlanul és duzzadt szemekkel ébred? Akkor tökéletes jelölt egy csodálatos alvómaszk viselésére. Ezzel jelentősen javíthatja az alvásminőségét.

Jak vybrat masku na spaní

A teljes sötétségben való alvás jót tesz az egészségünknek – a szervezet a sötétben képes kiválasztani a megfelelő mennyiségű alváshormont, a melatonint. Ennek köszönhetően mélyen aludhatunk, és van esélyünk igazán kipihenten ébredni reggel. Szemünk sötétítését segítik majd az alvómaszkok, amelyek tökéletesen illeszkednek hozzánk, és nem engedik, hogy a nem kívánt fény a szemhéjunkra jusson.

A modern alvómaszkok nem csupán haszontalan kacatok, azonnal elpattanó, vékony zsinórral – ahogyan azt a repülőgépekről ismerheti. Ellenkezőleg. Úgy tervezték, hogy 100%-ban sötétítsenek, hosszú élettartamúak legyenek, és kényelmes viseletet biztosítanak egész éjszaka.

Milyen alvómaszkot válasszon, hogy tökéletes legyen?


Teljes sötétség és abszolút kényelem: dizájner maszkok alváshoz 

A Lunesto szemmaszk műhelyünk újdonsága és az alvómaszkok abszolút csúcsa. 100%-os sötétítést és teljes kényelmet biztosít alvás közben. Légáteresztő anyagokból készül, így az arcbőrt is lélegezni hagyja. A speciális kialakításnak köszönhetően a maszk nem nyomja a szemhéjakat vagy a szempillákat.

A fényűző Masha alvómaszk a mi prémium maszkunk, amelyet teljesen az Önök tapasztalatai és vágyai szerint terveztünk. Specialitása az arc széles lefedése és az alapanyaga: a Masha selyemből készült, így nyáron hűvös, télen meleg, és jól elvezeti az izzadságot. A selyem antibakteriális környezetet is garantál – problémás bőrűek számára is alkalmas.

Egy másik csúcs alvómaszk, Midnight Magic Cabeau szintén nem gyakorol nyomást a szemhéjra. Tépőzárral rögzíthető és speciális szemformával, illetve orrkivágással rendelkezik. Speciális plüss anyagának köszönhetően nem ereszti át a fényt, és egyszerűen ölelnivaló! Ez a Cabeau maszk vált a tapasztalt utazók kedvencévé. 

Lunesto maskMasha Dark in HereCabeau Minigh Magic

 

Rugalmasan formázható a fej és orr alakjához: 3D alvómaszkok 

A Mack's a legjobb minőségű alvási habfüldugók elismert gyártója – és az alvómaszkjuk is csúcsminőségű. Ha rugalmasságot és kényelmet keres, fedezze fel a Mack's Dreamweaver 3D alvómaszkjait, amelyek anatómiailag az emberi archoz illeszkednek.

A 3D maszkok formájukban különböznek a normál maszkoktól, amelyek tökéletesen illeszkednek az arcra, és megakadályozzák a szemhéjak és a halántékok nyomását. A maszk vékony és könnyű – néhány perc múlva már el is felejti, hogy az arcán van. Két állítható hosszúságú elasztikus pánt egészíti ki, aminek köszönhetően igazán mindenkinek passzol. Mindazok számára, akik szeretik a színeket, elérhető a Macks Dreamgirl rózsaszín változata is. A Mack maszk csomagolása egy utazótáskát és a Mack Ultra Soft füldugóit is tartalmazza.

A 3D alvómaszk másik népszerű változata az Upgrade 3D maszk új verziója, anatómiai kivágással az orr számára. A maszk még jobban illeszkedik az archoz, és nem enged át fényt.

Macks DreamweaverMacks Dreamgirl 3D maska3D maska na spaní Upgrade


Megkönnyebbülés a duzzadt szemhéjaknak: géles alvómaszkok 

Szükségét érzi, hogy „lehűtése” a szemét az éjszaka során? Válassza a Daydream gélbetétes maszkokat. A maszk belsejében egy kivehető gélbetét található, amelyet lefekvés előtt 30 perccel a hűtőben kell lehűteni. Az érzékeny 6 rétegű anyag és az orr körüli párnák megakadályozzák, hogy a fény elérje a szemhéjakat és más maszkokat is.

A géles betéttel ellátott Daydream alvómaszkok a különböző színváltozatok és minták széles választékát kínálják. Ugyanakkor mindegyiknek ugyanolyan tökéletes formája van, és emellett két állítható pánt is van a fej körül. Ezek a maszkok egyszerűen illeszkednek oda, ahol lenniük kell.