EarPeace Moto Füldugók motorozáshoz

Kód: 9994
7 940 Ft 6 562 Ft ÁFA nélkül
Jelenleg nem elérhető
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…
 • utazásod vagy a motoversenyre tett látogatásod kényelmesebb és élvezetesebb lesz
 • ideális a szélzaj csillapítására
 • megőrzi a helyzetfelismerést 
 • 3 dugó és 3 pár szűrő
 • ultra prémium alumínium tok

Részletes információ

Ingyenes szállítás
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30000 forint feletti vásárlás esetén
Minden raktáron lévő terméket
MINDEN RAKTÁRON LÉVŐ TERMÉKET
24 órán belül elküldünk
Szakértők a hallásvédelemben
SZAKÉRTŐK
a hallásvédelemben
Tanácstalan, mit vásároljon?
TANÁCSTALAN, MIT VÁSÁROLJON?
Írjon nekünk!

Termék részletes leírása

A motorosoknak szánt EarPeace M füldugók a legjobbak a következő utazáshoz.

EarPeace M a biztonságért. A legjobb védelem füleidnek munka közben. Biztonságosabb és jobb munkakörnyezetet teremthetsz az EarPeace füldugókkal. 

Védelem - Az EarPeace HD füldugók tartalmaznak egy-egy szűrőszettet közepes, magas és maximális szűréssel, így bármilyen környezetre felkészülhetsz. Legyen szó akár repülőgép-alkatrészek csiszolásáról, vagy a vasárnap délutáni fűnyírásról. 

Kényelem - Használat közben szinte észrevehetetlen. Két gumiharangos kialakítása kiválóan szigetel. A gyártó biztonságos, puha prémium szilikont használ, mely hipoallergén és újrahasználható. 

Nem feltűnő - Az EarPeace füldugók gyakorlatilag láthatatlanok. Senki nem szúrja ki, ha viseled. A szolid külsőnek hála szinte elveszik a fülben. 

Értéke  - A gyártó kizárólag prémium orvosi szilikonnal dolgozik. Az Earpeace füldugók nem használódnak el, és nem törnek el. A csomag ultraprémium, csiszolt kétkamrás alumíniumtokot tartalmaz, melyben elhelyezhetsz egy pótfüldugót is. 

Bizalom - Megvan az oka, miért választják az EarPeace-t az olyan ipari óriások, mint a Ford vagy a Caterpillar. Az EarPeace füldugók professzionális hallásvédők, melyek 100%-os védelmet biztosítanak. 

 

 

EarPeace M Špunty do uší na motorku Černé pouzdro 2

 

A motorosok számára megfelelő füldugó használata minden változást jelent

A szél és a motor zaja egész nap bántja a fület. Ugyanakkor az EarPeace-nél tudjuk, hogy ha nem hallasz tisztán és kényelmesen, akkor nem fogod hallásvédőt használni. Ezért alkották meg az EarPeace-t, hogy még a legigényesebb versenyzők elvárásait is felülmúlja. Az EarPeace csökkenti a szélzajt, mellette tisztán hallható a walkie-talkie hangja. Kényelmes egész nap. Az alacsony profilú kialakítás kényelmesen elfér a sisak alatt. Az EarPeace füldugók a legjobbak a következő motorsport eseményhez. 

EarPeace M Špunty do uší na motorku Černé pouzdro 3

Teljesítménye 

A füldugók közepes, magas és maximális zajtompítást biztosító szűrőkkel vannak ellátva. A közepes és magas tompítású szűrők kiváló minőségben adják vissza a hangot. Egyenletesen csökkentik a hangintenzitást minden frekvenciatartományban. A maximális tompítású szűrők teljesen blokkolják a hangot, ha valóban szükséged van a hangerő csökkentésére. Minden szűrőszett máshogy működik, hogy igazodjon specifikus igényeidhez. 

Közepes védelem (Átlátszó szín) = SNR 17 / NRR 11.

Magas védelem (Fekete szín) = SNR 20 / NRR 14.

Maximális védelem (Fekete szín) = SNR 26 / NRR 19.

EarPeace M Špunty do uší na motorku Černé pouzdro

Mi is az EarPeace?

Az EarPeace-nél azt akarták demokratizálni, amit a szakemberek évtizedek óta használtak. Az EarPeace egy professzionális hallásvédő. Minden csomag tartalmaz egy alumínium tokot három dugóval és háromféle szűrővel, így bármilyen környezetre készen áll.

 

Miért használd az EarPeace-t?

A láncfűrész elég hangos lehet ahhoz, hogy kismértékű halláskárosodást okozzon. Ugyanakkor sokkal kényelmesebb egyszerűen elnémítani a hangerőt. Lehet, hogy jelenleg LoFi füldugót használsz. Szerezd be az EarPeace-t, és futtassa a HiFi-t. Monóként a habdugókhoz, a sztereó az EarPeace-hez.

  

Hol működik az EarPeace a legjobban?

Érdemes megfontolni a hallás védelmét, ha huzamosabb ideig erős motorzajnak vagy szélzajnak van kitéve. Rögzítse a tokot a karabinerrel a kulcsokhoz, és soha többé nem maradsz kiváló hallásvédelem nélkül. 

 

Ki használja az EarPeace füldugót? 

Ideális motorosokhoz, motocrosshoz, motoros szánokhoz és bármilyen motorsport eseményhez – a NASCAR-tól a monster truck rallyig.

 

Melyik méret megfelelő nekem?

Ha korábban már használtál füldugót, vagy könnyen belehelyezhető a fülébe, és kényelmesen érzed magát, valószínűleg a standard méret a legideálisabb számodra. A füllyuk mérete nagyon változó az embereknél, de az univerzális standard méret a felhasználók 80%-ánál kényelmesen illeszkedik. A kis méret akkor megfelelő, ha problémád van a füldugó kiesésével, vagy a fülhallgatód idővel kényelmetlenné válik. Lehet, hogy a fülorvosod azt is mondta Neked, hogy kisebb hallójárataid vannak.

 

Instrukciók

 • Tartsd a szilikontűt a mutatóujjad és a nagyujjad között az ábrán látható módon! Győződj meg róla, hogy a chip a tetején van!
  • A dugó behelyezésekor fontos, hogy a dugót fogd meg, és tartsd a tűt. Ezzel a tű olyan helyzetbe kerül, hogy könnyen eltávolíthatod majd a füldugót a füléből.
  • Nyújtsd ki a másik kezed a feje fölé, és finoman húzd fel füled úgy, hogy kiegyenesítsd a hallójáratod!. Dugd be a dugót a füledbe! Hüvelykujjaddal finoman nyomd meg a dugót, és egyenesítsd ki a legkényelmesebb helyzetbe! A dugó ide-oda ringatása segíthet egy kicsit.

   Az EarPeace füldugó helyes használatának legfontosabb szempontja, hogy megfelelően helyezd el a füldugó nyelét, hogy könnyen és biztonságosan behelyezhesd és eltávolíthasd a füldugókat. Elmagyarázzuk, hogyan:

 • NE ejtsdd le a chipet, amíg sikeresen be nem helyezted a dugót!

 • NE nyomd tovább a dugót a füledbe, miután kiengedted a tűt!

  • A fül nyújtása kiegyenesíti a hallójáratot, és fontos a megfelelő behelyezéshez. E lépés nélkül az EarPeace dugók nem nyújtanak maximális védelmet.
  • Légy gyengéd, és ne nyomd túl erősen!
  • Minden használat után töröld le egy nedves ruhával, vagy olvasd el a teljes cikket a dugók megfelelő tisztításáról!

 

Honnan tudhatom, hogy helyesen vannak a fülemben?

Minden fül egy kicsit más, és egy kis gyakorlásra lesz szükség az EarPeace behelyezéséhez és eltávolításához, mielőtt sikerrel járnál. Javasoljuk, hogy próbáld ki, mielőtt kültéren is használnád.

 • Az EarPeace-t úgy tervezték, hogy kényelmesen illeszkedjen a fülbe, és gyakorlatilag elvesszen benne. Egy kis gyakorlással érezni fogod, milyen kényelmes az EarPeace.
 • Biztonságosan helyezheted be a dugót mélyen a hallójáratba, de csak akkor, ha gondosan követed daz utasításokat, és a tűt megfelelően helyezted el, hogy ki tudd venni őket.
 • Ne helyezd az EarPeace-t túl mélyen a fülébe, és ne nyomd tovább a hallójáratába, miután elengedte a csipet.

 

Figyelmeztetés 

Az EarPeace füldugókat úgy tervezték, hogy kényelmes és diszkrét hallásvédelmet nyújtsanak például élő előadásokon, éjszakai klubokban, sportarénákban, mozikban és egyéb helyzetekben. Az EarPeace füldugók hatékonysága azonban a használat körülményeitől függ, és olyan tényezőktől is, mint például a hallójárat mérete. Ne használd az EarPeace-t olyan helyzetekben, amikor tudod, hogy magasabb szintű védelemre lesz szükséged, mint amit az EarPeace nyújtani tud. Ne használd az EarPeace-t, ha tudja, hogy füled számára nem megfelelő. Az EarPeace nem használható olyan helyzetekben, ahol erős, impulzív zajra számíthatunk, például lövöldözés vagy nehéz gépek, például légkalapács közelében. A zaj károsító hatása egy bizonyos decibelszintnek való kitettség felett nyilvánul meg. A decibelek szintjétől függően halláskárosodás léphet fel még az EarPeace dugók megfelelő használata esetén is. Ha nem tudja eltávolítani a füldugót vagy megsérti a fülét, azonnal forduljon orvoshoz egy fül-orr-gégészhez.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Füldugók motorkerékpározáshoz
Súly: 0.04 kg
Anyag: Szilárd szilikon
Gumiharangok száma: 2
Lamellás: Igen
Márka: EarPeace
Méret: Standard
Párok száma: 3
SNR (zajcsillapítás): 26dB, 20dB, 17dB
Szín: Szürke
Típus: Újrafelhasználható
Tok: Alumínium tubus
Zsinór: Nem
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: