EarPeace M Füldugók motorozáshoz

Kód: 681/CER 681/CER3 681 681/CER2 Kérjük, válasszon
Akció Újdonság
Márka: EarPeace
7 945 Ft –11 %
EarPeace M Füldugó motorozáshoz Fekete
7 945 Ft –11 % 7 073 Ft 5 845 Ft ÁFA nélkül
Jelenleg nem elérhető Raktáron (> 10 db) Raktáron (> 10 db) Raktáron (> 10 db) Kérjük, válasszon
A tok színe
Füldugók méretét
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
- 27.1.2022 27.1.2022 27.1.2022 Kérjük, válasszon
 • utazásod vagy a motoversenyre tett látogatásod kényelmesebb és élvezetesebb lesz
 • ideális a szélzaj csillapítására
 • megőrzi a helyzetfelismerést 
 • 3 dugó és 3 pár szűrő
 • ultra prémium alumínium tok

Részletes információ

Termék részletes leírása

A motorosoknak szánt EarPeace M füldugók a legjobbak a következő utazáshoz.

EarPeace M a biztonságért. A legjobb védelem füleidnek munka közben. Biztonságosabb és jobb munkakörnyezetet teremthetsz az EarPeace füldugókkal. 

Védelem - Az EarPeace HD füldugók tartalmaznak egy-egy szűrőszettet közepes, magas és maximális szűréssel, így bármilyen környezetre felkészülhetsz. Legyen szó akár repülőgép-alkatrészek csiszolásáról, vagy a vasárnap délutáni fűnyírásról. 

Kényelem - Használat közben szinte észrevehetetlen. Két gumiharangos kialakítása kiválóan szigetel. A gyártó biztonságos, puha prémium szilikont használ, mely hipoallergén és újrahasználható. 

Nem feltűnő - Az EarPeace füldugók gyakorlatilag láthatatlanok. Senki nem szúrja ki, ha viseled. A szolid külsőnek hála szinte elveszik a fülben. 

Értéke  - A gyártó kizárólag prémium orvosi szilikonnal dolgozik. Az Earpeace füldugók nem használódnak el, és nem törnek el. A csomag ultraprémium, csiszolt kétkamrás alumíniumtokot tartalmaz, melyben elhelyezhetsz egy pótfüldugót is. 

Bizalom - Megvan az oka, miért választják az EarPeace-t az olyan ipari óriások, mint a Ford vagy a Caterpillar. Az EarPeace füldugók professzionális hallásvédők, melyek 100%-os védelmet biztosítanak. 

 

 

EarPeace M Špunty do uší na motorku Černé pouzdro 2

 

A motorosok számára megfelelő füldugó használata minden változást jelent

A szél és a motor zaja egész nap bántja a fület. Ugyanakkor az EarPeace-nél tudjuk, hogy ha nem hallasz tisztán és kényelmesen, akkor nem fogod hallásvédőt használni. Ezért alkották meg az EarPeace-t, hogy még a legigényesebb versenyzők elvárásait is felülmúlja. Az EarPeace csökkenti a szélzajt, mellette tisztán hallható a walkie-talkie hangja. Kényelmes egész nap. Az alacsony profilú kialakítás kényelmesen elfér a sisak alatt. Az EarPeace füldugók a legjobbak a következő motorsport eseményhez. 

EarPeace M Špunty do uší na motorku Černé pouzdro 3

Teljesítménye 

A füldugók közepes, magas és maximális zajtompítást biztosító szűrőkkel vannak ellátva. A közepes és magas tompítású szűrők kiváló minőségben adják vissza a hangot. Egyenletesen csökkentik a hangintenzitást minden frekvenciatartományban. A maximális tompítású szűrők teljesen blokkolják a hangot, ha valóban szükséged van a hangerő csökkentésére. Minden szűrőszett máshogy működik, hogy igazodjon specifikus igényeidhez. 

Közepes védelem (Átlátszó szín) = SNR 17 / NRR 11.

Magas védelem (Fekete szín) = SNR 20 / NRR 14.

Maximális védelem (Fekete szín) = SNR 26 / NRR 19.

EarPeace M Špunty do uší na motorku Černé pouzdro

Mi is az EarPeace?

Az EarPeace-nél azt akarták demokratizálni, amit a szakemberek évtizedek óta használtak. Az EarPeace egy professzionális hallásvédő. Minden csomag tartalmaz egy alumínium tokot három dugóval és háromféle szűrővel, így bármilyen környezetre készen áll.

 

Miért használd az EarPeace-t?

A láncfűrész elég hangos lehet ahhoz, hogy kismértékű halláskárosodást okozzon. Ugyanakkor sokkal kényelmesebb egyszerűen elnémítani a hangerőt. Lehet, hogy jelenleg LoFi füldugót használsz. Szerezd be az EarPeace-t, és futtassa a HiFi-t. Monóként a habdugókhoz, a sztereó az EarPeace-hez.

  

Hol működik az EarPeace a legjobban?

Érdemes megfontolni a hallás védelmét, ha huzamosabb ideig erős motorzajnak vagy szélzajnak van kitéve. Rögzítse a tokot a karabinerrel a kulcsokhoz, és soha többé nem maradsz kiváló hallásvédelem nélkül. 

 

Ki használja az EarPeace füldugót? 

Ideális motorosokhoz, motocrosshoz, motoros szánokhoz és bármilyen motorsport eseményhez – a NASCAR-tól a monster truck rallyig.

 

Melyik méret megfelelő nekem?

Ha korábban már használtál füldugót, vagy könnyen belehelyezhető a fülébe, és kényelmesen érzed magát, valószínűleg a standard méret a legideálisabb számodra. A füllyuk mérete nagyon változó az embereknél, de az univerzális standard méret a felhasználók 80%-ánál kényelmesen illeszkedik. A kis méret akkor megfelelő, ha problémád van a füldugó kiesésével, vagy a fülhallgatód idővel kényelmetlenné válik. Lehet, hogy a fülorvosod azt is mondta Neked, hogy kisebb hallójárataid vannak.

 

Teszteredmények

Az összes EarPeace zajszűrő füdugót a Michael Associates, az Egyesült Államok vezető hangvizsgáló cége tesztelte, Penn államban. A tesztelést több tucat emberen végzik el, akik több dugókészletet használnak. Az adatok összegyűjtése után két módszer áll rendelkezésre a biztosított védelem hozzávetőleges szintjének kiszámítására: SNR (Egyes számú besorolás Európában) és NRR (Noise Reduction Rating az Egyesült Államokban). Mindkét módszer egy számjegyű közelítést ad az összes felhasználó számára biztosított védelemről. A módszerek közötti különbség abban rejlik, hogy az emberek tapasztalataiban bekövetkezett változásokat hogyan veszik figyelembe. Egyesek több-kevesebb védelmet kaphatnak, mert a füldugók másképpen használhatók, vagy eltérő alakú a hallójáratuk. Az NRR mindig magasabb, mint az SNR, mivel nagy eltéréseket feltételez az emberek füldugó-használati módjában, és ezáltal a végső soron kapott védelemben.

 

Instrukciók

 • Tartsd a szilikontűt a mutatóujjad és a nagyujjad között az ábrán látható módon! Győződj meg róla, hogy a chip a tetején van!
  • A dugó behelyezésekor fontos, hogy a dugót fogd meg, és tartsd a tűt. Ezzel a tű olyan helyzetbe kerül, hogy könnyen eltávolíthatod majd a füldugót a füléből.
  • Nyújtsd ki a másik kezed a feje fölé, és finoman húzd fel füled úgy, hogy kiegyenesítsd a hallójáratod!. Dugd be a dugót a füledbe! Hüvelykujjaddal finoman nyomd meg a dugót, és egyenesítsd ki a legkényelmesebb helyzetbe! A dugó ide-oda ringatása segíthet egy kicsit.

   Az EarPeace füldugó helyes használatának legfontosabb szempontja, hogy megfelelően helyezd el a füldugó nyelét, hogy könnyen és biztonságosan behelyezhesd és eltávolíthasd a füldugókat. Elmagyarázzuk, hogyan:

 • NE ejtsdd le a chipet, amíg sikeresen be nem helyezted a dugót!

 • NE nyomd tovább a dugót a füledbe, miután kiengedted a tűt!

  • A fül nyújtása kiegyenesíti a hallójáratot, és fontos a megfelelő behelyezéshez. E lépés nélkül az EarPeace dugók nem nyújtanak maximális védelmet.
  • Légy gyengéd, és ne nyomd túl erősen!
  • Minden használat után töröld le egy nedves ruhával, vagy olvasd el a teljes cikket a dugók megfelelő tisztításáról!

 

Honnan tudhatom, hogy helyesen vannak a fülemben?

Minden fül egy kicsit más, és egy kis gyakorlásra lesz szükség az EarPeace behelyezéséhez és eltávolításához, mielőtt sikerrel járnál. Javasoljuk, hogy próbáld ki, mielőtt kültéren is használnád.

 • Az EarPeace-t úgy tervezték, hogy kényelmesen illeszkedjen a fülbe, és gyakorlatilag elvesszen benne. Egy kis gyakorlással érezni fogod, milyen kényelmes az EarPeace.
 • Biztonságosan helyezheted be a dugót mélyen a hallójáratba, de csak akkor, ha gondosan követed daz utasításokat, és a tűt megfelelően helyezted el, hogy ki tudd venni őket.
 • Ne helyezd az EarPeace-t túl mélyen a fülébe, és ne nyomd tovább a hallójáratába, miután elengedte a csipet.

 

Figyelmeztetés 

Az EarPeace füldugókat úgy tervezték, hogy kényelmes és diszkrét hallásvédelmet nyújtsanak például élő előadásokon, éjszakai klubokban, sportarénákban, mozikban és egyéb helyzetekben. Az EarPeace füldugók hatékonysága azonban a használat körülményeitől függ, és olyan tényezőktől is, mint például a hallójárat mérete. Ne használd az EarPeace-t olyan helyzetekben, amikor tudod, hogy magasabb szintű védelemre lesz szükséged, mint amit az EarPeace nyújtani tud. Ne használd az EarPeace-t, ha tudja, hogy füled számára nem megfelelő. Az EarPeace nem használható olyan helyzetekben, ahol erős, impulzív zajra számíthatunk, például lövöldözés vagy nehéz gépek, például légkalapács közelében. A zaj károsító hatása egy bizonyos decibelszintnek való kitettség felett nyilvánul meg. A decibelek szintjétől függően halláskárosodás léphet fel még az EarPeace dugók megfelelő használata esetén is. Ha nem tudja eltávolítani a füldugót vagy megsérti a fülét, azonnal forduljon orvoshoz egy fül-orr-gégészhez.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Füldugók motorkerékpározáshoz
Anyag: Szilárd szilikon
Gumiharangok száma: 2
Lamellás: Igen
Méret: Standard, Kisebb
Párok száma: 1
SNR (zajcsillapítás): 26dB, 20dB, 17dB
Szín: Szürke
Típus: Többhasználatos
Tok: Alumínium tubus
Zsinór: Nem

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

EarPeace HD logo

S EarPeace jsem začal v roce 2009, po tom co jsem vystoupil na Trinidad & Tobago karnevalu a měl týden pohmožděný ušní bubínky. Zatímco jsem odpočíval na pláži, sotva jsem slyšel zvuk vln přes zvonění v uších. Věděl jsem, že si takovou párty znovu užít nedokážu, aniž bych měl skutečně dobrou ochranu sluchu.

Poté co jsem vyzkoušel všechno, co bylo na trhu, jsem zjistil, že se nic nesetkává s mým specifickým a zároveň jedinečným životním stylem: pohodlnost, elegantnost, vysoký výkon a diskrétnost. Věděl jsem z vlastní zkušenosti a po rozhovoru s mnohými, že je zapotřebí existence nové značky ochrany sluchu. A zároveň i nový způsob zapojení umělců a komunit zábavního průmyslu k vytvoření smysluplného dopadu. Ztráta sluchu je epidemie!

Oficiálně jsme spustili EarPeace na SXSW (South by Southwest - roční konglomerát filmů, interaktivních médií a hudebních festivalů a konferencí) v roce 2010. Od té doby se z EarPeace stala vedoucí značka ochrany sluchu pro živá hudební vystoupení a zábavní průmysl. Zároveň jsme také výhradními poskytovateli ochrany sluchu kapel a značek jako je Metallica a Red Bull. EarPeace má sídlo ve Washingtonu DC s kancelářemi v New Yorku, Londýně a Tokyu. Máme distribuční partnery v Kanadě, Brazílii, Austrálii a v různých zemích Evropy.

Děkuji, že se zajímáte o EarPeace a tvorbu zdravého sluchu prioritou!

Jay Clark, Zakladatel a CEO

A sütik beállítása

Sütiket használunk, hogy kényelmes böngészést biztosítsunk a látogatások elemzése által, folyamatosan fejlesztve az oldal funkcionalitását, teljesítményét és használhatóságát

Szükséges (mindig aktív, nem lehet kikapcsolni)
Ezek a sütik szükségesek a weboldal megfelelő működéséhez
Statisztikai
Segítenek megérteni, hogyan használja a weboldalat. Fejlesztésekhez használhatjuk őket
Profilozás (marketing)
Ezek a sütik lehetővé teszik számunkra, hogy releváns tartalmakat és hirdetéseket jelenítsünk meg, amelyeket érdekesnek és hasznosnak találhat