Energy Cytosan Inovum - 90 kapszula

Kód: 9998
Újdonság
Márka: Energy
12 530 Ft 11 188 Ft ÁFA nélkül 139 Ft / 1 db
RAKTÁRON (6 db)
Várható kézbesítés:
1.3.2024
Szállítási lehetőségek
  • bioinformatikai termék
  • agyag- és humáttartalom
  • könnyen használható kapszula formájában
  • gyártó: Energy Group, as

Részletes információ

90 000+
90 000+
Partner-átvevőhelyek száma
Küldés 24 órán
Küldés 24 órán
belül hétköznapokon
Minden van raktáron
Minden van raktáron
Postaköltség 1200 Ft-tól
Postaköltség 1200 Ft-tól
az átvevőhelyre

Termék részletes leírása

A Cytosan természetes termék ritka agyagokat és humátokat tartalmaz, amelyek humin- és fulvosavak keverékei. A szerves harmadidőszaki anyagok fokozatos bomlásával jöttek létre a barnaszén és tőzeg lelőhelyein.

A Cytosan Inovum egy bioinformációs regeneráló készítmény, amely humin anyagok, borostyánkősav, szilimarin és zöld agyag kiegyensúlyozott keverékét tartalmazza. A humuszanyagok a nagy és kis molekulatömegű anyagok sajátos csoportját alkotják, amelyek szerkezete nagy felületi aktivitást mutat a szorpció, a kelátképző és az ioncsere terén.

A tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állításokról szóló 1924/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet rendelkezései nem teszik lehetővé, hogy tájékoztassuk e növények egyéb pozitív hatásairól az Ön szervezetére. A művelettel kapcsolatos információkat az interneten szabadon elérhető forrásokban vagy a szakirodalomban találja.

 

Javasolt adagolás és figyelmeztetések

Felnőtteknek és 12 éves kor feletti gyermekeknek: napi 1 kapszula, naponta maximum 3 kapszula. 6-12 éves gyermekeknek: napi 1 kapszula, naponta legfeljebb 2 kapszula. 3-6 éves gyermekeknek: 1/2 kapszula naponta. 3-4 hét használat után 1 hét szünet szükséges. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Növelni kell a folyadékbevitelt, és nem szabad tartósan használni a terméket. A termék nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára. Terhesség és szoptatás ideje alatt történő alkalmazásáról konzultáljon orvosával. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet. Száraz helyen, közvetlen napfénytől védve, 10-25 °C hőmérsékleten tárolandó. Védje a fagytól. Gyermekek elől elzárva tárolandó!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Egyéb
Súly: 0.09 kg
Forma: Kapszula
Márka: Energy
Tartalom: 90 kapszula
Hozzávalók: kálium-lignohumát (358,4 mg), növényi kapszula (hidroxi-propil-metil-cellulóz), tőzeg-humát (50 mg), zöld agyag (50 mg), szilimarin (40 mg), borostyánkősav (1,6 mg).

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az emberi szervezetre egységes egészként tekintünk. Nem létezik benne sem egészség, sem betegség, csakis harmónia vagy diszharmónia. Az egyensúlyi állapotból való kibillenés okát keressük, és gyengéd, kíméletes hatással adjuk vissza a test természetes erejét és vitalitását.

Valamennyi készítményünket mélységes felelősségtudattal, valamint a fitoterápia, az aromaterápia, a homeopátia legújabb ismereteinek felhasználásával és a hagyományos kínai orvoslás alapelvei iránti tisztelettel állítjuk elő.