Alpine SleepSoft - régebbi terméksorozatok értékesítése Füldugók alváshoz

Kód: 10295
2 720 Ft 2 248 Ft ÁFA nélkül
Jelenleg nem elérhető
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…
 • újrafelhasználható füldugók alváshoz
 • elnyelik a környezeti zajt és a horkolást
 • nagyon kényelmes a puha AlpineThermoShape™ anyagnak köszönhetően 
 • új minigrip fogantyú a jobb kilökődés érdekében
 • egyedülálló  AlpineAcousticFilters™  szűrők
 • a csomag praktikus hordtáskát és egy tartozékot tartalmaz az egyszerű telepítés érdekében
 • egész éjjel használható
 • nem tartalmaznak szilikont

Részletes információ

90 000+
90 000+
Partner-átvevőhelyek száma
Küldés 24 órán
Küldés 24 órán
belül hétköznapokon
Minden van raktáron
Minden van raktáron
Postaköltség 1200 Ft-tól
Postaköltség 1200 Ft-tól
az átvevőhelyre

Termék részletes leírása

Ez egy régebbi Alpine Sleepsoft termékkészlet (régebbi csomagolás). A különbség a tartozékokban van, a füldugók megegyeznek a jelenlegi verzióval.

 

Az Alpine SleepSoft alvó füldugók szuperpuha szűrőkkel lehetővé teszik, hogy még nagy környezeti zaj mellett is nagyszerűen aludhasson. A jó pihenés a jobb teljesítmény és az általános jó közérzet kulcsa.

A füldugók speciális minigrip fogantyúval rendelkeznek , amely sokkal könnyebbé teszi a dugók kezelését. Egész éjjel aludhat a csatlakozókkal – még akkor is kényelmesek, ha az oldalán alszik. A dugók nem tartalmaznak szilikont és újrafelhasználhatók. A csomag praktikus és kompakt tárolótáskát tartalmaz.

Alpine_SleepSoft_2 

Mennyire csillapítja a zajt az Alpine SleepSoft?

Az Alpine SleepSoft füldugók átlagos csillapítása (SNR) 25 dB. Ez azt jelenti, hogy a háttérzajok tompítottak, de még mindig hallhatóak maradnak az erőteljesebb hangok. Természetesen kevésbé hangosan hallja ezeket. A legtöbb ember könnyebben alszik el füldugóval, és úgy találja, kipihentebben is ébred fel. Ennek ellenére hallani fogja az ébresztőóra hangját, az ajtócsengőt vagy a gyerekek sikoltozását.

 

Új: Minigrip

A SleepSoft hallásvédők mostantól egyedülálló minigrippel rendelkeznek. Ez a praktikus fogantyú megkönnyíti a füldugó eltávolítását. A Minigrip kicsi, diszkrét, és puha anyagból készült. Ennek köszönhetően még akkor sem fog zavarni, ha az oldalán alszik. 

Alpine_SleepSoft_4

 

Horkolás

A horkolásból származó zaj nagyon hangos lehet, és akár a 95 dB-es határértéket is meghaladhatja. Ez körülbelül olyan hangos, mint egy popkoncert! A füldugó használata ellenére nagy valószínűséggel továbbra is hallani fog a horkolást. Nem mindegy, hogy milyen dugót használsz.

Ha a lehető legmagasabb csillapítást szeretné elérni, javasoljuk, hogy menjen el fülgyógyászhoz, és készíttesse el a füldugókat egyedileg. Előnyük a tökéletes forma a hallójárat és a fülnyílás pontos másolatának köszönhetően.

 

Miért lehet, hogy a füldugók soha nem nyomják el az összes zajt?

Az emberek kétféleképpen érzékelik a zajt: levegőn és csontokon keresztül. Koponyánk hangrezgéseket vesz fel. Csontvezetésnek nevezik. A csontvezetés révén a dobhártyánk rezeg, amelyen keresztül érzékeljük a hangokat. Emiatt a zajt soha nem lehet teljesen elzárni a hallójárat betömésével.

 

Red Dot tervezési díj nyertese

Az Alpine Hearing Protection elnyerte a Red Dot Design Award díjat a legjobb dizájn kategóriában. A rangos díj zsűrije a csatlakozók kiváló minőségét és innovatív képességét méltatta. A Red Dot díjat az egyik legértékesebbnek tartják a kiváló tervezésért. Ez a világ egyik legnagyobb tervezési versenye.
győztes piros pont design

 

Az alváscsatlakozók forradalmi modellje

Az Alpine húsz éves tapasztalata  lehetővé tette egy új, forradalmian új dugós modell kifejlesztését olyan szűrővel, amely minden zavaró hangot tompít. A hegy jól átgondolt és alaposan tesztelt formája tökéletesen illeszkedik a fülbe, és így természetes hangelnyelést biztosít a környezeti zaj számára.

 

AlpineAcousticFilter™ – egyedi szűrők

A SleepSoft csatlakozókban található AlpineAcousticFilter™ speciális akusztikus szűrők elnyelik a kellemetlen és káros hangokat, amelyek megakadályozzák, hogy élvezhesse az alvást. A horkolás és a környezeti zajok elnyelődnek, így sokkal hamarabb elalszik. A speciális szűrők azonban megakadályozzák, hogy elszigetelve érezze magát a külvilágtól. Egy ébresztőóra, egy ajtócsengő vagy egy sikoltozó gyerek hangja kellőképpen hallható lesz. Az Alpine SleepSoft alkalmas otthoni használatra, tanuláshoz, szállodában vagy kempingben való tartózkodáshoz.

Alpine_SleepSoft_5

A SleepSoft csatlakozók maximális csillapítással rendelkeznek?

A SleepSoft füldugók átlagos csillapítása (SNR) 25 dB. Ezeknek a dugóknak köszönhetően a zavaró hangok tompulnak, ami megkönnyíti az elalvást, és nem ébred fel feleslegesen éjszaka. Azonban továbbra is hallhat bizonyos környező hangokat, például a baba hangját vagy a riasztást.

A horkolás hangjának általában nagyon magas a zajszintje. A SleepSoft füldugók elnyomják a horkolás nagy részét, aminek köszönhetően gyorsabban elalszik és nem ébred fel éjszaka. A horkolás hangjait azonban nem lehet 100%-osan tompítani. A csontvezetés miatt a hangrezgések egy része mindig átszűrődik, és eléri a hallását.

 

Szuper puha  AlpineThermoShape™ anyag

A különleges kialakításnak köszönhetően az Alpine SleepSoft füldugók kivételes zajcsökkentést nyújtanak, és nagyon kényelmes viseletet biztosítanak. Mindez az egyedülálló  AlpineThermoShape™ anyagnak köszönhető , amely az Alpine innovációja. Ez az anyag alkalmazkodik a fül formájához, így a füldugók tökéletesen illeszkednek és a helyükön maradnak. Ugyanakkor nem gyakorolnak nyomást a fülére. Az AlpineThermoShape™ hipoallergén, nem tartalmaz szilikont és nem okoz allergiás reakciókat.
alpesi termo forma sötét

 

Puha szűrők - kivételesen kényelmes

A SleepSofts az egyetlen füldugó a piacon, rendkívül puha szűrőkkel, amelyek lehetővé teszik, hogy úgy aludhasson, mint a tej. És ha a dugók túl hosszúak az Ön számára, könnyen levághatja a szűrő végének egy részét.

 

Tartósság és tisztítás

A füldugók élettartama attól függ, hogy milyen gyakran használja a füldugót, és hogyan gondoskodik róluk. A füldugók tisztításához használjon langyos, szappanos vizet vagy speciális Alpine Clean füldugó-tisztítót  . Az újrafelhasználható dugók tisztításáról cikkünkben olvashat bővebben .

 

A csomagban megtalálod

 • két hőre lágyuló műanyagból készült univerzális hallásvédő
 • két lágy akusztikus szűrő
 • műanyag hordtáska
 • hosszabbító a dugók egyszerű behelyezéséhez

 

Alpine SleepSoft csillapítási értékek dB-ben

 Frekvencia Hz-ben  63  125  250  500  1000   2000   4000   8000 
 Átlagos csillapítás dB-ben  8.8  10.3   13.2   16.6   20.6  25.4  25.2  19.2
 Szórás dB-ben  4.4  3.3  3.0  2.4  2.8  3.0  5.0  5.1
 Becsült védelem dB-ben   4.4   7.0  10.2  14.2  17.8  22.4  20.2  15.1

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Füldugók alváshoz, Lamellált füldugók, Alpine füldugók, Alpine alváshoz füldugók
Súly: 0.08 kg
Anyag: Hőre lágyuló műanyag
Karimák száma: 2
Lamellás: Igen
Márka: Alpine
Méret: Alapértelmezett
Párok száma: 1
SNR (zajcsillapítás): 25dB
Szín: Fehér, Zöld
Terméktípus: Füldugók
Típus: Újrafelhasználható
Tok: Műanyag pattintás
Zsinór: Nem
Méretek: 100 x 80 x 20 mm
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: