Termék visszaküldése

A 89/2012. sz. törvény értelmében Önnek, mint vásárlónak joga van az áru átvételétől számított 14 napon belül elállni a szerződéstől. Szerintünk viszont ez nem elég idő, így nálunk akár 30 napig is visszaküldheti az árut indoklás nélkül!

 

Hogyan tovább a visszaküldéssel?

  • Gondosan csomagolja be az árut, és ezzel az űrlappal együtt küldje el a következő címre: Earplugs s.r.o., Štrossova 291, Pardubice 530 03, Czehország,
  • az áru átvétele után azonnal e-mailben értesítjük,
  • a pénzt az áru átvételét követő napon visszaküldjük.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a Ptk. 1837. §-ának rendelkezései szerint a vevő kívánsága szerint módosított áru szállítására vonatkozó adásvételi szerződéstől, illetve az ő részére az adásvételi szerződéstől nem lehet elállni a Ptk. romlandó áruk, valamint a leszállítást követően más áruval helyrehozhatatlanul összekeveredett áruk kiszállítása az adásvételi szerződésből zárt csomagolású áru szállítására, amelyet a fogyasztó a csomagolásból kivett és higiéniai okokból nem küldhető vissza, valamint a hang- vagy képfelvétel, illetve számítógépes program szállítására vonatkozó adásvételi szerződésből az eredeti csomagolásukat feltörték.

Az adásvételi szerződéstől való elállás joga nem illeti meg a vevőt – vállalkozót (azaz a vevő által az azonosító számon kötött adásvételi szerződést).

A teljes visszaküldéssel kapcsolatos információkért tekintse meg Általános Szerződési Feltételeink VI. Elállás a szerződéstől.