Honeywell Avatar OTG védőszemüveg- áttetsző

Kód: 6036
5 823 Ft 4 812 Ft ÁFA nélkül 5 823 Ft / 1 db
Raktáron (8 db)
Várható kézbesítés:
20.10.2021
  • stabil és könnyű
  • komplex és professzionális szemvédelem 
  • rugalmas, állítható keret és szárak
  • állítható hídtávolság 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az  Avatar OTG szemüveg a Honeywell cégtől ideális választas munkába, lövészethez vagy bármilyen más tevékenységhez, melynél fontos a professzionális szemvédelem. A szemüveg szárai állíthatóak, beállítható dölési szögük. A kényelem biztos a híd és orrtámasz pozicionálásának köszönhetően. A szemüveg könnyű, gumírozott polikarbonátból készült. 

 

A termék szabadalmaztatása 

Az a védőeszköz teljesíti a személyes védőfelszerelésre vonatkozó európai előírásokat (Personal Protective Equipment, PPE) (EU) 2016/425.  Az EN 166:2001 védőfelszerelés, szemüvegek és arcvédők európai technikai normáinak megfelelően javasolták, készítették és tesztelték. 

 

A szemüveg karbantartása és tisztítása 

A védőeszközt hordd az eredeti vagy ahhoz hasonló csomagolásban vagy tárolóban. A szemüveget gyenge felületaktív anyaggal tisztítsd vagy lencsék tisztítására kijelölt tisztítószerrel! Ne tisztítsd oldószerrel!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Védőszemüvegek
Súly: 0.047 kg
Az üvegek színe: Átlátszó
Szín: Fekete
Váha: 47g
Méretek: 15,5cm x 16,5cm x 5,2cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

honeywell

Honeywell International Inc. je technologická a výrobní společnost. Společnost působí ve čtyřech segmentech: letectví, domácí a stavební technologie, výkonové materiály a technologie a řešení bezpečnosti a produktivity. Honeywell je jednou z hlavních mezinárodních konglomerátních společností v USA. Byla založena v roce 1906 a nyní zaměstnává přibližně 132 000 zaměstnanců. Hlavní sídlo společnosti je ve městě Charlotte v Severní Karolíně.