Energy Spiron 50ml Spray illóolajok harmonikus kombinációjával

Kód: 4907
4 000 Ft 3 306 Ft ÁFA nélkül 8 000 Ft / 100 ml
RAKTÁRON (>10 db)
Várható kézbesítés:
18.6.2024
Szállítási lehetőségek
  • a psziché megnyugtatása az egészséges alvásért
  • fertőző betegségek megelőzése, riasztó
  • seb- és levegőtisztítás
  • vérzés leállítása, kézfertőtlenítés

Részletes információ

Ingyenes szállítás
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30000 forint feletti vásárlás esetén
Minden raktáron lévő terméket
MINDEN RAKTÁRON LÉVŐ TERMÉKET
24 órán belül elküldünk
Szakértők a hallásvédelemben
SZAKÉRTŐK
a hallásvédelemben
Tanácstalan, mit vásároljon?
TANÁCSTALAN, MIT VÁSÁROLJON?
Írjon nekünk!

Termék részletes leírása

Az Energy Spiron egy spray, amely a legtisztább illóolajok harmonikus kombinációját tartalmazza. Apró aromamolekuláik könnyen felszívódnak a bőrön keresztül, és belélegzésükkor a tüdőbe és a véráramba jutnak, amelyek eloszlatják őket az egész testben. Jótékony hatásuk láncolata gyorsan beindul. Magas koncentrációjuk miatt általában nagyon kis mennyiség is elegendő az eredmény eléréséhez. Főleg a tüdő, a szív, a vastagbél, a gyomor, a medence és más területek energiapályáit érinti.

A Spiron jelentős lazító hatással bír, nyugalom és jó közérzet érzetét kelt. Segít megnyugtatni a pszichét és elősegíti az egészséges alvást. Köhögés, fejfájás, depresszió, neuraszténia, idegi kimerültség, fertőző tüdőbetegség és influenza esetén ajánlott alkalmazni. Levegőfertőtlenítőként működik nagyobb összejöveteleken vagy helyiségekben betegségek (influenzajárványok) idején. Alkalmazható helyileg ajakherpeszre. A Spiron segítségével különféle tárgyakat is fertőtleníthet útközben.

A Spiron egy levegőnek szánt termék, amely a legtisztább illóolajok eredeti kombinációját tartalmazza, speciális eljárásokkal összeállított.

 

Használata 

Permetezzen 1x röviden a levegőbe. Használat előtt rázza fel!

 

Figyelem! 

Rendkívül gyúlékony aeroszol. A tartály nyomás alatt van: hevítéskor szétrepedhet. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás közelében. Ne szúrja ki vagy égesse meg még használat után sem. Védje a napfénytől. Ne tegye ki 50°C-ot meghaladó hőmérsékletnek. Ne permetezze nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra. Tartsa távol gyermekektől. A csomagolást veszélyes hulladékként dobja ki. Eucalyptus Citriodora olajat, limonént, citrált, alfa-pinént, geraniolt, citronellalt, citronellolt, L-karvont, terpentin olajat, béta-pinéneket tartalmaz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Illóolajok
Súly: 0.068 kg
Márka: Energy
Obsah: 50ml
Hatóanyag: Illóolajok (tuja, lucfenyő, amyris, mirtusz, citronella, menta, levendula, citromfű, kámfor, tömjén, eukaliptusz)
Összetétel: Cymbopogon Flexuosus gyógynövényolaj, Eucalyptus Citriodora olaj, Boswellia Serrata olaj, Cinnamomum Camphora fábol nyert kámfortalanított olaj, Lavandula Angustifolia olaj, Mentha Spicata gyógynövényolaj, Cymbopogon Winterianus gyógynövényolaj, Myrtus Communis levélből nyert olaj, Amyris Balsamifera kéregből nyert olaj, Abies Holophylla tüskéből nyert olaj, Thuja Orientalis ágból/levélből nyert olaj, etanol 87 %, izobután.
Gyártó: Energy Group, a. s., Jeseniova 55, 130 00 Praha 3, Csehország, +420 283 853 853/54, info@energy.cz
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
SI Szerző | 17.12.2023
Minden rendben ment. A termék kiváló.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az emberi szervezetre egységes egészként tekintünk. Nem létezik benne sem egészség, sem betegség, csakis harmónia vagy diszharmónia. Az egyensúlyi állapotból való kibillenés okát keressük, és gyengéd, kíméletes hatással adjuk vissza a test természetes erejét és vitalitását.

Valamennyi készítményünket mélységes felelősségtudattal, valamint a fitoterápia, az aromaterápia, a homeopátia legújabb ismereteinek felhasználásával és a hagyományos kínai orvoslás alapelvei iránti tisztelettel állítjuk elő.