EarPeace S - 3 szűrő Zajszűrő füldugók

Kód: 687/CER2 687/CER4 687 687/CER3 Kérjük, válasszon
Akció Újdonság
Márka: EarPeace
7 945 Ft –11 %
EarPeace S Špunty do uší proti hluku Černé pouzdro 2
7 945 Ft –11 % 7 073 Ft 5 845 Ft ÁFA nélkül 2 358 Ft / 1 db 2 358 Ft / 1 db 2 358 Ft / 1 db 2 358 Ft / 1 db
Raktáron (> 10 db) Raktáron (7 db) Raktáron (3 db) Raktáron (3 db) Kérjük, válasszon
A tok színe
Füldugók méretét
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
27.1.2022 27.1.2022 27.1.2022 27.1.2022 Kérjük, válasszon
 • biztonságos hallásvédelem a legigényesebb munkához is 
 • ideális bakrácsboltba, ahol el kell némítani a zajt, de meg kell őrizni a kommunikáció és a tudatosság szintjét
 • egész nap kényelmesen viselheti
 • újrafelhasználható
 • 3 dugó és 3 szett akusztikus szűrő
 • ultra prémium alumínium tok

Részletes információ

Termék részletes leírása

EarPeace S (Safety) a biztonságért. A legjobb védelem füleidnek munka közben. Biztonságosabb és jobb munkakörnyezetet teremthetsz az EarPeace füldugókkal. 

Védelem - Az EarPeace HD füldugók tartalmaznak egy-egy szűrőszettet közepes, magas és maximális szűréssel, így bármilyen környezetre felkészülhetsz. Legyen szó akár repülőgép-alkatrészek csiszolásáról, vagy a vasárnap délutáni fűnyírásról. 

Kényelem - Használat közben szinte észrevehetetlen. Két gumiharangos kialakítása kiválóan szigetel. A gyártó biztonságos, puha prémium szilikont használ, mely hipoallergén és újrahasználható. 

Nem feltűnő - Az EarPeace füldugók gyakorlatilag láthatatlanok. Senki nem szúrja ki, ha viseled. A szolid külsőnek hála szinte elveszik a fülben. 

Értéke  - A gyártó kizárólag prémium orvosi szilikonnal dolgozik. Az Earpeace füldugók nem használódnak el, és nem törnek el. A csomag ultraprémium, csiszolt kétkamrás alumíniumtokot tartalmaz, melyben elhelyezhetsz egy pótfüldugót is. 

Bizalom - Megvan az oka, miért választják az EarPeace-t az olyan ipari óriások, mint a Ford vagy a Caterpillar. Az EarPeace füldugók professzionális hallásvédők, melyek 100%-os védelmet biztosítanak. 

 

A minőségi hallásvédelem minden munkát jobbá tesz

A munka hangzavarral járhat. Akár egy cégnél dolgozol összeszerelősoron, akár elektromos szerszámokkal dolgozol a szaküzletben, akár csak füvet nyírsz – megfelelő védelemre van szükséged. Előfordult már, hogy hazamentél a munkából, fülcsengéstől vagy füldugulástól szenvedtél ? Egyes munkakörnyezetekben 15 perc is elegendő, és kisebb mértékű maradandó halláskárosodás léphet fel. Hosszútávon ez valódi problémákhoz vezet. Az EarPeace rendszeres használatával véded füled, és ugyanolyan hatékonyan végezheted munkádat.

EarPeace S Špunty do uší proti hluku do práce Černé pouzdro

Teljesítménye 

A füldugók közepes, magas és maximális zajtompítást biztosító szűrőkkel vannak ellátva. A közepes és magas tompítású szűrők kiváló minőségben adják vissza a hangot. Egyenletesen csökkentik a hangintenzitást minden frekvenciatartományban. A maximális tompítású szűrők teljesen blokkolják a hangot, ha valóban szükséged van a hangerő csökkentésére. Minden szűrőszett máshogy működik, hogy igazodjon specifikus igényeidhez. 

Közepes védelem (Átlátszó szín) = SNR 17 / NRR 11.

Magas védelem (Fekete szín) = SNR 20 / NRR 14.

Maximális védelem (Fekete szín) = SNR 26 / NRR 19.

EarPeace S Špunty do uší proti hluku do práce Černé pouzdro 2

Mi is az EarPeace?

Az EarPeace-nél azt akarták demokratizálni, amit a szakemberek évtizedek óta használtak. Az EarPeace egy professzionális hallásvédő. Minden csomag tartalmaz egy alumínium tokot három dugóval és háromféle szűrővel, így bármilyen környezetre készen áll.

 

Miért használd az EarPeace-t?

A láncfűrész elég hangos lehet ahhoz, hogy kismértékű halláskárosodást okozzon. Ugyanakkor sokkal kényelmesebb egyszerűen elnémítani a hangerőt. Lehet, hogy jelenleg LoFi füldugót használsz. Szerezd be az EarPeace-t, és futtassa a HiFi-t. Monóként a habdugókhoz, a sztereó az EarPeace-hez.

 

Hogyan működik az EarPeace?

Az EarPeace kivételes hangminőséget biztosít – hasonlóan az egyedi csatlakozókhoz, de az ár töredékéért. A speciális szűrők kis és precíz mennyiségű korlátlan hang bejutását teszik lehetővé a fülbe. Ez még alacsony hangerőn és háttérzaj nélkül is kiváló hangzást biztosít.

 

Hol működik a legjobban az Earpeace?

Érdemes megfontolni egy hallásvédő eszköz beszerzését, ha huzamosabb ideig vagy kitéve erős mechanikai zajnak . Rögzítsd a tokot a karabinerrel a kulcsokhoz, és soha többé nem maradsz kiváló hallásvédelem nélkül!

 

Kinek ajánlott az EarPeace füldugó?

Ideális ipari környezetben, szerszámüzletekben és mindenhol, ahol elektromos szerszámokat használnak. Biztonságosan hallhatod majd a kommunikációt és a körülötted lévő embereket.

EarPeace S Špunty do uší do práce Černé pouzdro 

Melyik méret megfelelő nekem?

Ha korábban már használtál füldugót, vagy könnyen belehelyezhető a fülébe, és kényelmesen érzed magát, valószínűleg a standard méret a legideálisabb számodra. A füllyuk mérete nagyon változó az embereknél, de az univerzális standard méret a felhasználók 80%-ánál kényelmesen illeszkedik. A kis méret akkor megfelelő, ha problémád van a füldugó kiesésével, vagy a fülhallgatód idővel kényelmetlenné válik. Lehet, hogy a fülorvosod azt is mondta Neked, hogy kisebb hallójárataid vannak.

 

Teszteredmények

Az összes EarPeace zajszűrő füdugót a Michael Associates, az Egyesült Államok vezető hangvizsgáló cége tesztelte, Penn államban. A tesztelést több tucat emberen végzik el, akik több dugókészletet használnak. Az adatok összegyűjtése után két módszer áll rendelkezésre a biztosított védelem hozzávetőleges szintjének kiszámítására: SNR (Egyes számú besorolás Európában) és NRR (Noise Reduction Rating az Egyesült Államokban). Mindkét módszer egy számjegyű közelítést ad az összes felhasználó számára biztosított védelemről. A módszerek közötti különbség abban rejlik, hogy az emberek tapasztalataiban bekövetkezett változásokat hogyan veszik figyelembe. Egyesek több-kevesebb védelmet kaphatnak, mert a füldugók másképpen használhatók, vagy eltérő alakú a hallójáratuk. Az NRR mindig magasabb, mint az SNR, mivel nagy eltéréseket feltételez az emberek füldugó-használati módjában, és ezáltal a végső soron kapott védelemben.

 

Instrukciók

 • Az EarPeace füldugó helyes használatának legfontosabb szempontja, hogy megfelelően helyezd el a füldugó nyelét, hogy könnyen és biztonságosan behelyezhesd és eltávolíthasd a füldugókat. Elmagyarázzuk, hogyan:

  • Tartsd a szilikontűt a mutatóujjad és a nagyujjad között az ábrán látható módon! Győződj meg róla, hogy a chip a tetején van!
  • A dugó behelyezésekor fontos, hogy a dugót fogd meg, és tartsd a tűt. Ezzel a tű olyan helyzetbe kerül, hogy könnyen eltávolíthatod majd a füldugót a füléből.
  • Nyújtsd ki a másik kezed a feje fölé, és finoman húzd fel füled úgy, hogy kiegyenesítsd a hallójáratod!. Dugd be a dugót a füledbe! Hüvelykujjaddal finoman nyomd meg a dugót, és egyenesítsd ki a legkényelmesebb helyzetbe! A dugó ide-oda ringatása segíthet egy kicsit.

   

 • NE ejtsdd le a chipet, amíg sikeresen be nem helyezted a dugót!

   

 • NE nyomd tovább a dugót a füledbe, miután kiengedted a tűt!

  • A fül nyújtása kiegyenesíti a hallójáratot, és fontos a megfelelő behelyezéshez. E lépés nélkül az EarPeace dugók nem nyújtanak maximális védelmet.
  • Légy gyengéd, és ne nyomd túl erősen!
  • Minden használat után töröld le egy nedves ruhával, vagy olvasd el a teljes cikket a dugók megfelelő tisztításáról!

 

Honnan tudhatom, hogy helyesen vannak a fülemben?

Minden fül egy kicsit más, és egy kis gyakorlásra lesz szükség az EarPeace behelyezéséhez és eltávolításához, mielőtt sikerrel járnál. Javasoljuk, hogy próbáld ki, mielőtt kültéren is használnád.

 • Az EarPeace-t úgy tervezték, hogy kényelmesen illeszkedjen a fülbe, és gyakorlatilag elvesszen benne. Egy kis gyakorlással érezni fogod, milyen kényelmes az EarPeace.
 • Biztonságosan helyezheted be a dugót mélyen a hallójáratba, de csak akkor, ha gondosan követed daz utasításokat, és a tűt megfelelően helyezted el, hogy ki tudd venni őket.
 • Ne helyezd az EarPeace-t túl mélyen a fülébe, és ne nyomd tovább a hallójáratába, miután elengedte a csipet.

 

Figyelmeztetés 

Az EarPeace füldugókat úgy tervezték, hogy kényelmes és diszkrét hallásvédelmet nyújtsanak például élő előadásokon, éjszakai klubokban, sportarénákban, mozikban és egyéb helyzetekben. Az EarPeace füldugók hatékonysága azonban a használat körülményeitől függ, és olyan tényezőktől is, mint például a hallójárat mérete. Ne használd az EarPeace-t olyan helyzetekben, amikor tudod, hogy magasabb szintű védelemre lesz szükséged, mint amit az EarPeace nyújtani tud. Ne használd az EarPeace-t, ha tudja, hogy füled számára nem megfelelő. Az EarPeace nem használható olyan helyzetekben, ahol erős, impulzív zajra számíthatunk, például lövöldözés vagy nehéz gépek, például légkalapács közelében. A zaj károsító hatása egy bizonyos decibelszintnek való kitettség felett nyilvánul meg. A decibelek szintjétől függően halláskárosodás léphet fel még az EarPeace dugók megfelelő használata esetén is. Ha nem tudja eltávolítani a füldugót vagy megsérti a fülét, azonnal forduljon orvoshoz egy fül-orr-gégészhez.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Zajszűrő füldugók
Anyag: Szilárd szilikon
Gumiharangok száma: 2
Lamellás: Igen
Méret: Standard, Kisebb
Párok száma: 1
SNR (zajcsillapítás): 26dB, 20dB, 17dB
Szín: Piros
Típus: Többhasználatos
Tok: Alumínium tubus
Zsinór: Nem

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

EarPeace HD logo

S EarPeace jsem začal v roce 2009, po tom co jsem vystoupil na Trinidad & Tobago karnevalu a měl týden pohmožděný ušní bubínky. Zatímco jsem odpočíval na pláži, sotva jsem slyšel zvuk vln přes zvonění v uších. Věděl jsem, že si takovou párty znovu užít nedokážu, aniž bych měl skutečně dobrou ochranu sluchu.

Poté co jsem vyzkoušel všechno, co bylo na trhu, jsem zjistil, že se nic nesetkává s mým specifickým a zároveň jedinečným životním stylem: pohodlnost, elegantnost, vysoký výkon a diskrétnost. Věděl jsem z vlastní zkušenosti a po rozhovoru s mnohými, že je zapotřebí existence nové značky ochrany sluchu. A zároveň i nový způsob zapojení umělců a komunit zábavního průmyslu k vytvoření smysluplného dopadu. Ztráta sluchu je epidemie!

Oficiálně jsme spustili EarPeace na SXSW (South by Southwest - roční konglomerát filmů, interaktivních médií a hudebních festivalů a konferencí) v roce 2010. Od té doby se z EarPeace stala vedoucí značka ochrany sluchu pro živá hudební vystoupení a zábavní průmysl. Zároveň jsme také výhradními poskytovateli ochrany sluchu kapel a značek jako je Metallica a Red Bull. EarPeace má sídlo ve Washingtonu DC s kancelářemi v New Yorku, Londýně a Tokyu. Máme distribuční partnery v Kanadě, Brazílii, Austrálii a v různých zemích Evropy.

Děkuji, že se zajímáte o EarPeace a tvorbu zdravého sluchu prioritou!

Jay Clark, Zakladatel a CEO

A sütik beállítása

Sütiket használunk, hogy kényelmes böngészést biztosítsunk a látogatások elemzése által, folyamatosan fejlesztve az oldal funkcionalitását, teljesítményét és használhatóságát

Szükséges (mindig aktív, nem lehet kikapcsolni)
Ezek a sütik szükségesek a weboldal megfelelő működéséhez
Statisztikai
Segítenek megérteni, hogyan használja a weboldalat. Fejlesztésekhez használhatjuk őket
Profilozás (marketing)
Ezek a sütik lehetővé teszik számunkra, hogy releváns tartalmakat és hirdetéseket jelenítsünk meg, amelyeket érdekesnek és hasznosnak találhat